Forum > Lantra

schodzi za nisko z wolnymi na deszczu??

<< < (2/2)

Złośnik:
Nie no posprawdzaj kolego wszystko. Najpierw kable i złączki te co nisko idą i przy czujnikach. Puszkę sprawdź z przekaźnikami. Jeśli to po deszczu tzn. że coś zalało, a nie wali woda po wszystkim tylko po tym co najniżej ewentualnie. Chyba że to kwestia czasu, pilnego wyjazdu lub braku chęci to rozumiem.
Filtr też sprawdź - może na sucho jeszcze idziejakoś, ale jak zasyfiony i dodasz do tego jeszcze wilgoć to mur dla napływu powietrza jak nic !

sochacky:
No teraz sobie przypomniałem że tego wieczoru przed wyjazdem po kałużach zmieniałem radio i grzebiąc w kablach przestało działać. Może coś od instalacji radiowej. Posprawdza mi to ktoś bo sam nie wiem gdzie ci i czym - ja jestem nauczycielem, nie elektrykiem!:)

Złośnik:
Ok wszytsko jasne :0 Daj znać kolego o efektach i rozwiązaniu :) Pozdrawiam

sochacky:
Filtr powietrza zmieniony - co prawda był czarny jakby go ktoś po kopalniach woził, ale problemu to nie wyeliminowało. Samochód po pół godzinnej jazdy się uspokaja i trzyma lepiej, więc już głupieje bo to może nie chodzić o elektrykę. Jak ostygnie zaczyna znowu, i po osiągnięciu temperatury roboczej dalej tak robi. Do elektryka na razie nie mam czasu dlatego tak sobie dywaguje, może komuś się coś jeszcze nasunie.

Daniello:
sprawdz kolego pozadnie caly dolot powietrza do silnika moze masz gdzies nieszczelnosc i przez to obroty wariuja lub wyczysc silniczek krokowy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej