Forum > i30 FD

Regulacja podświetlania zegarów

<< < (4/5) > >>

wwojtas77:
Pytałem na serwisie , cena 249 zł

[ Dodano: 2012-03-13, 13:18 ]
Już założone działa ,rewelka, polecam wszystkim którzy nie mają takiego regulatora.
Trochę drogo ale naprawdę przydatne.
Pozdrawiam

dar!usz:
Odświeżam temat.
Pytanie: Czy można założyć do wersji Europejskiej i30 ściemniacz od Anglika? :-)
 Na All*o są waśnie "Angliki" w fajnych cenach. Wiadomo, że ściemniacz będzie odwrotnie ale czy złącze będzie pasować i czy będzie działało poprawnie?

kosmos2011:
Powinien pasować wtyczka ma piny w jednym szeregu.

https://www.drive2.ru/l/2689169/

dar!usz:

--- Cytat: "kosmos2011" ---Powinien pasować...
--- Koniec cytatu ---

Dzięki za szybką odpowiedź.
Kupiłem. Jak zamontuję dam znać co i jak.

[ Dodano: 2017-01-26, 21:31 ]
I zamontowałem.
Przycisk jest inny w wersji angielskiej ale złącze pasuje.
Jeśli ktoś nie zważa na estetykę to może sobie sprawić "anglika" a przy zakładaniu dostosować go do wersji europejskiej. ;-)
Tym bardziej że wersja nieeuropejska jest dużo tańsza. A jak się znudzi to zawsze można zamontować zaślepkę.
 A wygląda to tak:

kosmos2011:
Dar!iusz żeby ktoś przeczytał to co dopisałeś do postu [ Dodano: 2017-01-26, 21:31 ] w momencie gdy Twój post jest ostatnim w temacie musisz:

Po dopisaniu poprzez funkcję odpowiedź trzeba wejść w EDYTUJ (z prawej strony postu) zaznaczyć całą treść postu, następnie iksem koło edytuj trzeba skasować cały post i na końcu poprzez odpowiedź należy wkleić całą treść i ponownie wysłać. To co zrobiłeś dotychczas powoduje że post wyświetla się jako przeczytany i nikt nie wie że coś dopisałeś.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej