Forum > ix35 EL
[ix35 EL] przegląd po 24 miesiącach (2 latach)
Toms:
Przegląd po 2 latach zrobiony koszt 650 zł ASO Hyundai Auto-Zięba Katowice (MiM Cars), olej miałem swój, filtry też tylko filtr oleju z ASO, wymieniony płyn hamulcowy, przegląd powłoki lakierniczej, ultradzwiękowe czyszczenie klimatyzacji itp.
Xymox:
I jak wrażenia z przeglądu w tym serwisie? Do końca lutego muszę zrobić przegląd po 12 miesiącach i jeszcze się zastanawiam nad wyborem serwisu. Możesz polecić tego MiM Cars czy raczej byś odradzał? I jeszcze jedno pytanie - jaki olej miałeś ze sobą?
Pozdro z Gliwic
Toms:
Wrażenia pozytywne mogę polecić jeżdżę tam od początku to drugi przegląd w ciągu 2 lat ponadto jest najbliżej miejsca zamieszkania ( 15 min piechotą :) ), olej miałem full syntetyk Panolin ten, co poprzednio
kosmos2011:
--- Cytat: "Toms" ---Szwajcarski Panolin 5W 40
--- Koniec cytatu ---
Konkretnie który ?
http://www.nowy.panolin.com.pl/284,0,Oleje_silnikowe_do_samochodow_osobowych,1.html
gurszczak:
Ja też już po przeglądzie na 2 lata przebieg 41 tyś. wymieniono olej, filtr oleju, powietrza, przeciwpyłkowy, czyszczenie hamulcy. Po przeglądzie auto wypucowane. Koszt 430zł graty moje. Dodatkowo na gwarancji wymieniono gąbkę siedzenia kierowcy.
Nawigacja
[#] Następna strona