Autor Wątek: mechanizm wycieraczek  (Przeczytany 2876 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rabin

• Gość
mechanizm wycieraczek
« dnia: 12 Wrzesień 2009, 15:59:43 »
Orientujecie sie moze czy mechanizm wycieraczek z accenta I 1.3 ,bedzie pasowal do mojego accenta II 1.3 ? zatarl mi sie. nie moge w sklepach znalesc do II,
 jak ktos ma jakies info to z gory dzieki.

k7s5a2

• Gość
mechanizm wycieraczek
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Wrzesień 2009, 17:30:01 »
Raczej nie będzie pasował.

kpawel

• Gość
mechanizm wycieraczek
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Wrzesień 2009, 19:10:43 »

kml

• Gość
mechanizm wycieraczek
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Wrzesień 2009, 09:00:37 »
rabin, pisałem instrukcje o reanimacji - poszukaj na forum i może to odratujesz.

Vex

• Gość
Re: mechanizm wycieraczek
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Wrzesień 2009, 14:08:10 »
Cytat: "rabin"
Orientujecie sie moze czy mechanizm wycieraczek z accenta I 1.3 ,bedzie pasowal do mojego accenta II 1.3 ? zatarl mi sie. nie moge w sklepach znalesc do II,
 jak ktos ma jakies info to z gory dzieki.

Rozbierales ? Mialem taka sytuacje w zime. Wycieraczki poprostu stanely w miejscu. Wystarczylo rozebrac podszypie wszystko wyczyscic druciana szczotka, nasmarowac i zlozyc. No chyba ze mowisz juz o silniku ktory padl

rabin

• Gość
mechanizm wycieraczek
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Wrzesień 2009, 10:03:41 »
kpawel
widzilam to wlasnie wczesniej ,ale nie mam konta na aledrogo

Cytat: "kml"
pisałem instrukcje o reanimacji - poszukaj na forum i może to odratujesz
- czytalem, rozebralem,odkurzylem podszybie nawet ;-) ale zatarl sie na amen, wd 40 nie pomogl a jak chcialem rozruszac na sile to pękł w rekach :-)
na zdjeciach mechanizm od I i II chyba niczym sie rozni ,jedynie ceną,a do II w wawie nigdzie nie ma za to jest tanszy o 30 zl do I. chyba to sprawdze,najwyzej zwroce do sklepu,dzieki za zainteresowanie,napisze za kilka dni czy pasowal,
musze sie spieszyc bo opady zapowiadaja :-) aaa silniczek na szczescie ladnie chodzi

kml

• Gość
mechanizm wycieraczek
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Wrzesień 2009, 19:29:38 »
Cytat: "rabin"
chyba to sprawdze

Kup od razu do 2 bo to żadna oszczędność odsyłać albo jeździć i oddawać. Jak ja u siebie robiłem to zdaje się to już była ostania chwila ;/