Forum > Santa Fe SM
[Santa Fe SM] ABS
Hulltay:
Kosmos jak zwykle na wysokości zadania:) uprzedziłeś mnie dzięki:)
GITEK:
dziękuję za fotkę i faktycznie znalazłem :-D ale szkoda że są całe i nie uszkodzone , chyba muszę wymienić pompę skoro wyświetlił się silnik pompy ABS-u i znowu koszt, a może sterownik pompy zwariował :?: :?: :?:
Hulltay:
Sprawdź może jeszcze na diagnostyce komputerowej ten swój ABS, powinno sprecyzować co dokładnie nie bangla:) żeby nie ładować się w zbędne koszta.
GITEK:
witam., mam zamiar wymienić pompę abs ponieważ mam błąd silnik pompy orientujecie się czy wystarczy odpowietrzyć zaciski zaczynając oczywiście od najdalszego czy jeszcze pompę się odpowietrza i jak to zrobić i co pierwsze, z góry dzięki za odpowiedz . pozdrawiam wszystkich :-)
[ Dodano: 2015-07-03, 17:11 ]
wymieniłem pompę abs i jest git, ale po włączeniu zapłonu zapala się abs i znika czyli ok natomiast nie zapala się tcs na desce po włączeniu zapłonu nie wiem dlaczego może to nie ta pompa i na dodatek świeci się cały czas kontrolka hamulca ręcznego jestem załamany :( POMOCY !!!
[ Dodano: 2015-07-04, 07:28 ]
I OTO CAŁA ZAGADKA , ODŁĄCZYŁEM AKU NA 30 MIN., I WSZYSTKO WRÓCIŁO DO NORMY, RĘCZNY ZNIKNĄŁ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: MASZYNA DZIAŁA JAK POWINNA :lol: :lol: :lol:
Nawigacja