Forum > Santa Fe SM

[Santa Fe SM] ABS

<< < (3/3)

Hulltay:
Kosmos jak zwykle na wysokości zadania:) uprzedziłeś mnie dzięki:)

GITEK:
dziękuję za fotkę i faktycznie znalazłem :-D  ale szkoda że są całe i nie uszkodzone , chyba muszę wymienić pompę skoro wyświetlił się silnik pompy ABS-u i znowu koszt, a może sterownik pompy zwariował   :?:  :?:  :?:

Hulltay:
Sprawdź może jeszcze na diagnostyce komputerowej ten swój ABS, powinno sprecyzować co dokładnie nie bangla:) żeby nie ładować się w zbędne koszta.

GITEK:
witam., mam zamiar wymienić pompę abs ponieważ mam błąd silnik pompy orientujecie się czy wystarczy odpowietrzyć zaciski zaczynając oczywiście od najdalszego czy jeszcze pompę się odpowietrza i jak to zrobić i co pierwsze, z góry dzięki za odpowiedz . pozdrawiam wszystkich  :-)

[ Dodano: 2015-07-03, 17:11 ]
wymieniłem pompę abs i jest git, ale po włączeniu zapłonu zapala się abs i znika czyli ok natomiast nie zapala się tcs na desce po włączeniu zapłonu nie wiem dlaczego może to nie ta pompa i na dodatek świeci się cały czas kontrolka hamulca ręcznego jestem załamany :( POMOCY !!!

[ Dodano: 2015-07-04, 07:28 ]
I OTO CAŁA ZAGADKA , ODŁĄCZYŁEM AKU NA 30 MIN., I WSZYSTKO WRÓCIŁO DO NORMY, RĘCZNY ZNIKNĄŁ   :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  MASZYNA DZIAŁA JAK POWINNA  :lol:  :lol:  :lol:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej