Forum > i30 GD

[i30] [i30] Dołożenie tempomatu - nowa i30

<< < (12/94) > >>

flyman:
W załączniku przesyłam instrukcję zmiany kabli - dostosowanie do obsługi tempomatu.
Dotyczy tylko przerobienia kierownicy posiadającej prawie wszystko:
- obsługa radia
- flex
- bluetooth
- komputer.
Po zmianie przycisków na te z tempomatem należy zmienić też wiązkę kabli - niestety nie zawsze sprzedawcy je sprzedają wraz z przyciskami.
Ja musiałem sam przerobić je - dostosować.

..................................................................

JACO_i30:

--- Cytat: "kosmos2011" ---... ECU z obsługą ACC 39111-2A405 teoretycznie w Twoim takie samo ale dla pewności jeszcze do sprawdzenia.
--- Koniec cytatu ---

Witam, przeczytałem cały temat (tak mi sie wydaje), sprawdzałem ceny w serwisie odn. przycisków na kierownicy oraz przewodów do ich podłączenia (cena kosmiczna) i dlatego wolałbym się upewnić czy mój ECU posiada taką opcję (nr 39114-2A412). Na zegarze widzę kontrolki od cruise control. W serwisie po nr VIN wyszło, że powinien mieć przewód do podłączenia CC ale po rozebraniu kierownicy niestety nie było go :-(.
Kosmos 2011 - Czy mógłbyś sprawdzić mój nr ECU, please? :-)

kosmos2011:

--- Cytat: "JACO_i30" ---czy mój ECU posiada taką opcję (nr 39114-2A412)
--- Koniec cytatu ---

Posiada.

JACO_i30:
Wielkie dzięki

MarcinBrown:
Witam,

U mnie jest ECU jak u JACO. Zegary 94033-2R205 - w jednym katalogu jest napisane że mają CRUISE, w innych że nie. Jak podświetlam zegary to widać kotrolki SET i kontrolka zegara prędkośći.
Zwijacz - 93490-2R300
Kabel - 56190-2R100

Jaki panel kupić - ten "nowszy" z piktogramami zegarów prędkośći (zadanie V max i V min), czy ten starszy (SET).

Co powiecie o moich częściach. Co z zegarami, wiązką i zwijaczem.

Hyundai i30, 1,6crdi, 2011/12 Base +

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej