Forum > Matrix / ix20

[Matrix] Problem z paleniem

(1/1)

kaczka:
witam pacjent matrix 1.6 2002 r  mam problem czasami nie pali nie ma reguły zimny - ciepły raz na jakiś czas rzuca palenie , czasami zapali i po 3 - 5 sekundach gaśnie pomaga plak do filtra . 0 błędów na kompie ,  pomocy  :shock:

kosmos2011:
Czy te objawy zaczęły się gdy spadła temperatura na zewnątrz.

kaczka:

--- Cytat: "kosmos2011" ---Czy te objawy zaczęły się gdy spadła temperatura na zewnątrz.
--- Koniec cytatu ---
Tak jak spadła temperatura  ale niestety objawy się powtarzają również w garażu ogrzewanym

kri$:

--- Cytat: "kaczka" ---witam pacjent matrix 1.6 2002 r  mam problem czasami nie pali nie ma reguły zimny - ciepły raz na jakiś czas rzuca palenie , czasami zapali i po 3 - 5 sekundach gaśnie pomaga plak do filtra . 0 błędów na kompie ,  pomocy  :shock:
--- Koniec cytatu ---

Kiedy wymienione kable wysokiego napięcia?
Sprawdź przy włączonym silniku i w ciemnym miejscu, popryskaj wodą z butelki ze spryskiwaczem na kable do świec, czy nie hasają iskry.

kaczka:

--- Cytat: "kri$" ---
--- Cytat: "kaczka" ---witam pacjent matrix 1.6 2002 r  mam problem czasami nie pali nie ma reguły zimny - ciepły raz na jakiś czas rzuca palenie , czasami zapali i po 3 - 5 sekundach gaśnie pomaga plak do filtra . 0 błędów na kompie ,  pomocy  :shock:
--- Koniec cytatu ---

Kiedy wymienione kable wysokiego napięcia?
Sprawdź przy włączonym silniku i w ciemnym miejscu, popryskaj wodą z butelki ze spryskiwaczem na kable do świec, czy nie hasają iskry.
--- Koniec cytatu ---
kable nowe mają 2 miesiące

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Idź do wersji pełnej