Forum > Accent

Zakup klimatyzacji!!!

<< < (2/4) > >>

Cendra:
Podobne pytanie, tylko, że chodzi mi o Scoupe:
http://moto.allegro.pl/item717241168_kompleta_klimatyzacja_do_hyundaia_scoupe_95r.html
Co Wy na to :?: Ile trzeba będzie dołożyć za montaż :?:

harabin:
Założyć nie jest trudno(stwierdzenie względne), instalacja chyba jest przygotowana pod klime. Do tego jeszcze trzeba doliczyć koszt napełnienia 80-150zł (w zależności od stężenia czynnika) i być może nowe uszczelki na niektórych połączeniach.

1 dzień trzeba na to poświęcić bo trzeba całą konsolę rozebrać po same bebechy, ale w sumie przy okazji można trochę autko wyciszyć matami na płycie grodziowej :)

kml:

--- Cytat: "Cendra" ---Ile trzeba będzie dołożyć za montaż
--- Koniec cytatu ---

Były kiedyś takie pytania na forum i powiem tyle DUŻO. Jeszcze pare lat temu znajomy chciał do siebie wkładać ale jak sie dowiedział co trzeba robić i ile to bebeszenia oraz jaki koszt to zwątpił.

NIE MNIEJ JEDNAK hyumobile są tak przyjazne, że może to nie będzie aż taki ból :)

stylek:
Cóż... klima fajna rzecz, ja nie mam i prawdzie powiedziawszy nie narzekam, bo jak się dowiedziałem ile trzeba płacić jak coś się schrzani to już wolę to lato jakoś przemeczyć i mieć jeden z problemów z głowy :lol: wiem, bo u siostry padła klima i u brata też

k7s5a2:
Kolego stylek, z tego co wiem mogę Ci powiedzieć jedno. Jak się dba to się ma. Jeśli regularnie serwisujesz klimatyzację i dobijasz czynnik to nic nie powinno się dziać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej