Forum > Lantra

Kontrolka AirBag po wymianie bezpiecznika ? :(

(1/2) > >>

Złośnik:
Witam, dzisiaj bez pomysłu i wyobraźni, wymieniłem bezpiecznik, ale oczywiśćie zapomniałem że zapłon mam właczony i pomyliłem bezpieczniki, i wyjąłem od airbag'u, gdy wsadziłem ponownie i zorientowałem sie ze się walnąłem, po właczeniu zapłonu kontrolka świeci się na stałe.
:( Kurcze, jak to teraz skasować ? Właśnie straciłem 50zł z kiechy ?

krzysiekf:
hehe Witamm dolaczam sie do tematu bo zrobilem to samo wyjalem bespiecznik na zaplonie i od tamtej poty nie przechodzi testu AIRBAG :)

Złośnik:
Witam ponownie.
Dowiedziałem się, trzeba jechać do warsztatu od elektryki samochodowej tam gdzie robię diagnostykę komputerową, z tgo cow iem to jest pierdółka i wszędzie (z tego co wiem :) ) za 50zł to zrobią. No ale kasa stracona niestety :(
Wczoraj odłączyłem aku na 12 godzin - nic to nei dało, widać kody błędówważnych elementów zwłaszcza dotyczących bezpieczeństwa są zapisywane w osobnej pamięci nie podtrzymywanej energią z aku.

bob35:
Koledzy za 50 to kupicie interfejs na allegro. Fajna rzecz i jeszcze lepsza zabawa popytajcie tutaj na forum, kto takowy posada z waszych okolic jak dla was to bym zrobił to za Browarka no, ale do Bielska to się wam nie opłaci

Złośnik:
Tak, co prawda interfejs tyle kosztuje ale czy jest mi to potrzebne tak naprawdę do normalnej eksploatacji auta ?
Pamiętać na przyszłość o odpowiedniej procedurze wymiany bezpieczników i wszystko.
Przynajmniej jeśli o mnie chodzi.

Ale z zainteresowania zapytam o propozycję takiego interfejsu dla Lanterki J-2 i oprogramowania ? Każdy interfejs ze złączem OBD II ? I oprogramowanie ? Słyszałem że VAG dobrze się spisuje przy hultajach :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej