Forum > Accent
[Accent LC] Jakie głosniki? Jak wstawić radio?
wohoow:
Ta biała kostka to oryginał montowany przez koreanców, pasuje tylko do radia fabrycznego. U mnie poprzedni właściciel popisał się i kupił normalne przejście z koreańca na ISO. Jak żadna dobra dusza nie pomoże to jutro wyciągnę radio i pstryknę ci fotki.
MateuszR_86:
Był bym bardzo wdzięczny bo nie uśmiecha mi się jechać teraz 70 km na szrot i wycinać ją.
KISIEL2000:
--- Cytat: "MateuszR_86" ---Witam
mam problem bo poprzedni właściciel potraktował kable i kostkę nożem zostawiając mi tylko 6 cm kikuty. Kostkę udało mi się zdobyć tylko kolory kabli są inne niż te które u mnie zostały. Wydaje mi się że czegoś tam brakuję ale może się mylę.
--- Koniec cytatu ---
Przewody powinny być opisane, tzn są kable od zasilania i sterowania oraz 4 pary na głośniki.
w systemie ISO:
Jedna czarna kostka jest od zasilania (chyba 3 przewody),
Druga kostka od głośników (8 przewodów).
Ta biała to jak kolega MateuszR_86 pisał oryginał od koreańców - tam w jednej wtyczce masz zasilanie i głośniki.
Poszukaj w necie schematów aby wiedzieć co gdzie wpiąć lub zrób analogicznie z tego adapetera, który zamówileś na aukcji.
Kup same kostki ISO (2szt) i konektory (małe rurki do zarobienia końcówek przewodów do wpięcia w kostki.
Przewody podłącz jak te czarne w adapterze - powinno śmigać :D
hyun:
X3
MateuszR_86:
Radyjko zamontowane i nawet nieźle ciapie, ale wyszło że głośnik w prawych drzwiach to skwarka, a prawy tył tez już niedługo padnie. Trzeba zatem coś ogarnąć :)
Nawigacja
[#] Następna strona