Forum > Accent

[Accent LC] Jakie głosniki? Jak wstawić radio?

<< < (6/9) > >>

ROTHMANS:
zombek,  proszę bez capsa
Wiesz co po prostu wydaje mi się że nie chce Ci się poszukać i czekasz na gotowca, chwile poszukałem na Google i to co znalazłem Drzwi 16,5cm, tylna półka 13,5cm.
Co do tylnej półki podobno banalnie się ja demontuje, ale to może ktoś Ci podpowie albo sam sobie znajdziesz.

zombek:

--- Cytat: "ROTHMANS" ---zombek,  proszę bez capsa
Wiesz co po prostu wydaje mi się że nie chce Ci się poszukać i czekasz na gotowca, chwile poszukałem na Google i to co znalazłem Drzwi 16,5cm, tylna półka 13,5cm.
Co do tylnej półki podobno banalnie się ja demontuje, ale to może ktoś Ci podpowie albo sam sobie znajdziesz.
--- Koniec cytatu ---

Kolego sympatyczny napisałem wyraźnie że chodzi o sedana, proszę czytać ze zrozumieniem. cieszę się że umiesz szukać w google ale informacje które zamieściłeś dotyczą wersji hatchback.
Ponawiam pytanie do posiadaczy Sedana, którzy przerobili ten temat.
Jaki rozmiar głośników pasują w tylnej półce.

ROTHMANS:
zombek,  prosze mi tu nie kolegować, nie przypominam sobie abym pił z Tobą wódkę to na przyszłość
Czytam ze zrozumieniem i wychodzi mi ze takie same głośniki są do sedana
Zresztą nie wiem jak to jest w Ciebie, ale jak wsadzisz głowę do bagażnika to nie widać tych głośników zabudowane są czy jak?

Erebus:
W sedanie i hatchbacku są dokładnie takie same głośniki. Montowałem u siebie i u kolegi który ma sedana. Tak więc pod tym względem nie ma żadnych różnic.
Powiem więcej ja miałem akurat drugi komplet 16,5 i takie zamontowałem z tyłu ( jedno mocowanie  dorobiłem z poxyliny). Działało to ładnie przez 5 lat i podejrzewam, że będzie działało dalej.
Jedyne o czym trzeba pamiętać jeśli chodzi o przód to to, żeby nowe głośniki nie były za głębokie, ja musiałem dodać dystanse z mdf-u bo inaczej nie można było spuszczać szyb.

KISIEL2000:

--- Cytat: "Erebus" ---W sedanie i hatchbacku są dokładnie takie same głośniki. Montowałem u siebie i u kolegi który ma sedana. Tak więc pod tym względem nie ma żadnych różnic.
--- Koniec cytatu ---

To w końcu w sedanie w przednich drzwiach są 16,5cm czy 13cm jak opisują forumowicze na początku tematu?
Co do głośników z tyłu w sedanie w półce siedzą 13cm - sprawdziłem - w nast tyg będę zmieniać. Nie wiem tylko jaką głębokość mogę zastosować - mam na oku gość głębokie 58mm.  :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej