Forum > Accent

[Accent LC] Jakie głosniki? Jak wstawić radio?

<< < (5/9) > >>

Łukasz:

--- Cytat: "Zbyszek" ---To co? ja miałem inną ramkę skoro nie trzeba było jej zdejmować :?:
--- Koniec cytatu ---

Sam już nie wiem :roll: Tzn. radio może i da się wyciągnąć bez zdejmowania panelu jeśli ma nietypowy (węższy) panel ale nowe już niekoniecznie się zmieści.

Mam nadzieję, że autor tematu da znać jak to w praktyce u niego wygląda. Byłbym miło zaskoczony gdybym się mylił i typowe radio pasowało bez kombinowania.

Musiałoby to oznaczać, że to jednak radio z poprzedniego auta, które miało u nas kiedyś zostać i radioodtwarzacz jednego z użytkowników na poprzednim Forum (który zamontowany był tak, że wystawał trochę z panelu) były nietypowe a nie panel ;-)

Dobrze by było bo w lato pewnie zabiorę się za wymianę radioodtwarzacza u siebie i cały czas byłem przekonany, że będę musiał nieco powiększyć otwór w panelu.

[ Dodano: 2012-04-10, 00:06 ]

--- Cytat: "Zbyszek" ---Łukasz, szkoda że nie wrzuciłeś zdjęcia.
--- Koniec cytatu ---

Zdjęcia panelu? Nie wydaje mi się by były różne wersje.

Zbyszek:
U mnie wyglądało to tak:

doman76:
Panel mam dokładnie taki sam. Radio na 90% wyjdzie. Oczywiście trzeba mieć do tego odpowiednie klucze. Sam montowałem radio i bez problemu  było, nawet powiedziałbym że otwór jest minimalnie za duży.

Łukasz:

--- Cytat: "Zbyszek" ---U mnie wyglądało to tak:
--- Koniec cytatu ---

U mnie tak samo, mogę wrzucić zdjęcie ale to chyba zbędne. Dzisiaj wpadłem na pomysł by sprawdzić jak to w końcu z tym jest. Wyciągnąłem panel z innego radioodtwarzacza i przymierzyłem.
Na szczęście myliłem się co do wymiarów tego otworu! :-D
Panel pasuje bez problemów. Macie racje ;-)

[ Komentarz dodany przez: Zbyszek: 2012-04-14, 21:37 ]
Cieszę się, że rozwiązałeś problem.

zombek:
ponawiam pytanie proszę o jasną konkretną odpowiedź:
JAKIE GŁOŚNIKI NALEŻY ZAKUPIĆ (przód, tył) , KTÓRE BĘDĄ PASOWAŁY DO ORYGINALNYCH OTWORÓW W SEDANIE.

Proszę również o podpowiedź jak zdemontować tylną półkę (bez odsyłania na ruskie strony) pomoże to przyszłym forumowiczom

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej