Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Pytanie o montaż oryginalnych reflektorów LED z xe

<< < (3/4) > >>

Caastiv:
jakbym widział na żywo jak to oświetla drogę i czy nie oślepia innych to możnaby się zainteresować ;)

gair:
witam zakupilem swiatla tylne i przednie po lifcie a mam  ix 35 przed liftem swiatla tylne zalozone juz elegancko wygladaja jeden kabelek do przylaczenia  zero stresu   teraz bede dzial z  xenonami do przodu nie ma w ix samopoziomujacych wiec bez problemu szukam tylko kostki orginalnej jak ktos ma wiedze gdzie mozna nabyc pozdrawiam

kiepero:

--- Cytat: "gair" ---witam zakupilem swiatla tylne i przednie po lifcie a mam  ix 35 przed liftem swiatla tylne zalozone juz elegancko wygladaja jeden kabelek do przylaczenia  zero stresu   teraz bede dzial z  xenonami do przodu nie ma w ix samopoziomujacych wiec bez problemu szukam tylko kostki orginalnej jak ktos ma wiedze gdzie mozna nabyc pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

Czyli już masz prawie auto po lifcie :)

koszak:

--- Cytat: "gair" ---witam zakupilem swiatla tylne i przednie po lifcie a mam  ix 35 przed liftem swiatla tylne zalozone juz elegancko wygladaja jeden kabelek do przylaczenia  zero stresu   teraz bede dzial z  xenonami do przodu nie ma w ix samopoziomujacych wiec bez problemu szukam tylko kostki orginalnej jak ktos ma wiedze gdzie mozna nabyc pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

a spryskiwacze reflektorów? Przy xenonach to obowiązkowe.

Caastiv:

--- Cytat: "koszak" ---
--- Koniec cytatu ---

a spryskiwacze reflektorów? Przy xenonach to obowiązkowe.
--- Koniec cytatu ---

dokładnie. a to wiąże się z wymianą pojemniczka spryskiwacza na taki z 2 wyjściami, ewentualnie pompka obsługująca dwa układy. do tego cięcie zderzaka.

--- Cytat: "gair" ---bede dzial z  xenonami do przodu nie ma w ix samopoziomujacych wiec bez problemu szukam tylko kostki orginalnej jak ktos ma wiedze gdzie mozna nabyc pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

z tego co wiem, to musi być samopoziomowanie żeby auto przeszło homologację dopuszczającą do sprzedaży.

"W przypadku gdy do spełnienia wymogów określonych w pkt 6.2.6.1.1 i 6.2.6.1.2 niezbędny
jest korektor ustawienia świateł przednich, takie urządzenie musi działać automatycznie."
Regulamin R-48 - http://eur-lex.europa.eu/...001:0067:PL:PDF

nie wiem jak się sprawa ma do dokładania, ale z tego co wyczytałem to i tak jest to potrzebne. także zdziwiło mnie, że mówisz, że w Hyundaiu nie ma samopoziomowania

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej