Forum > Santa Fe SM
[Santa Fe SM] Multimetr, ma ktoś?
javelin:
Przeglądnąłem właśnie oficjalną instrukcję obsługi Santa Fe i właśnie zaciekawił mnie ten gadżet. Ma ktoś może? Albo się spotkał? Przeglądając oferty przed kupnem auta nie spotkałem się z tym gizmem w ani jednym egzemplarzu ani w Polsce ani za granicami kraju. A patent fajny i ciekawy :)
maciekw:
A napisz o jaki multimetr Ci dokładnie chodzi.
felkner:
javelin:
Generalnie to czego będę szukał mam już mniej więcej sprecyzowane. Mniej więcej bo dylematy opisałem tutaj: http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?p=50118#50118 Natomiast o multimetr pytam z czystej ciekawości, ponieważ nie widziałem go w ani jednym egzemplarzu które są dostępne na rynku wtórnym :)
santa claus:
Przeglądając zdjęcia Sanciaków z różnych stron świata to chyba widziałem takie w Azji ( Chiny, Rosja itp.)
Szczerze to jest to zbędny gadżet do niczego nie potrzebny ( no może gdyby była funkcja latania to jak najbardziej to się przydaje).
Zakupiłem takie coś na ale drogo. Jakiś no name z Chin i nawet tego nie podłączyłem. Sam nie wiem po co to kupiłem.
Szukasz auta nie patrz na bzdury tylko konkrety, jak mechanicznie kupisz dobre auto to sobie wyposażysz w co tylko będziesz chciał.
Nawigacja
[#] Następna strona