Forum > ix35 EL
[ix35 EL] przegląd po IV roku
jacek2:
zażądaj możliwości doglądania samochodu podczas przeglądu. Ja tak zrobiłem i daje to mozliwość wglądu na montowane części. Widziałem jak montowano mi moje filtry. Możesz wziąć ze sobą wszystkie filtry i olej. Reszta Ci nie jest potrzebna. A to że oni zaznaczają że to twoje części to mniej to w d...pie. Gwarancja i tak obowiązuje nadal....
balboa:
...smutny piątek i lżejszy o.... 950 PLN po IV przeglądzie w serwisie w Warszawie. :-/ Zdziwiony byłem dodatkową propozycją "oczyszczenia hamulców" - przód i tył za łączną kwotę ...300 PLN... Czy "były u Was" podobne propozycje? :?: :-/ Dodam, że przebieg to 35 tys., a jazda po"czystym" terenie - warunki miejskie (80%). Pytanie, czy to faktycznie konieczność, czy naciąganie na usługę. Nie wyraziłem na to zgody, co serwis wpisał w rozliczenie. :-? :-? :-? Nikt wcześniej nie proponował przy innych posiadanych markach ... oczyszczania hamulców... :-P
niebieskiultras:
Oczyszczenie hamulców to coś co możesz zrobić sam . Polega na wyczyszczenie jarzma i zacisków i prowadnicy klocka . Nasmarowanie tulei w zaciskach i oczyszczenie z ogólnego brudu . Coś takiego w Aso często robią przy okazji dużego przeglądu
cruel:
To u mnie w renault czyszczenie hamulców zrobili nie pytając się o to, ale kwota to 8zł bodajże na fakturze :P
Drogo. Duży przegląd 850 zł plus klimatyzacja. Do tego mycie komory silnika, mycie nadwozia z woskowaniem, czyszczenie środka za 150zł. Co serwis to widzę inne ceny i to spory rozrzut.
niebieskiultras:
W fordzie robią czyszczenie hamulców gratis .
Przód przy małym
A przód i tył przy dużym .
Nawigacja
[#] Następna strona