Forum > Accent

Wersje accentów 75KM i 82KM Wyjaśnienie!!!

<< < (5/6) > >>

soviet100:

--- Cytat: "adams502" ---soviet100, śmiać to się można, ale raczej z ciebie :mrgreen: Szczególnie z Twojego tematu o silniku 1.5. Sam się tam przyznajesz, że nie masz żadnego doświadczenia z motoryzacją (zwłaszcza w kwestiach technicznych, widać to po zamontowanym filtrze powietrza który zamiast zimnego powietrza doprowadza gorące z komory silnika, EFEKT: spadek mocy o kilka kW!!!). Więc temat pozostaw osobą bardziej doświadczonym i swoje sugestie pozostaw dla siebie, nie pisz je na forum.
--- Koniec cytatu ---

Jeśli ciągnie gorące to jest silniejszy wg znajomego mechanika . ( JA TEGO NIE POWIEDZIAŁEM TO PO MNIE NIE JEDŹ!!!)

Cien:

--- Cytat: "soviet100" ---...

Jeśli ciągnie gorące to jest silniejszy wg znajomego mechanika . ( JA TEGO NIE POWIEDZIAŁEM TO PO MNIE NIE JEDŹ!!!)
--- Koniec cytatu ---

:shock: - koniecznie zmień mechanika !!!
Serio ....

Tak na zdrowy rozum ?
Jak myślisz po co stosuje się intercooler (chodnica powietrza), żeby zmniejszyć moc ?

adams502:
soviet100, dokładnie zrób jak napisałCien, ciepłe powietrze zawiera mniej tlenu a przecież głównym składnikiem w procesie spalania jest tlen. więc jak może się paliwo szybciej spalać przy mniejszej ilości tlenu?!

Łukasz:

--- Cytat: "adams502" ---Wielka prośba do posiadaczy aut z silnikiem 1.3 12V 63kW!!! Prosiłbym o umieszczenie na forum numerów komputera w waszym aucie, lub jak da radę to proszę wstawić zdjęcia!
--- Koniec cytatu ---

A żeby dostać się do komputera nie trzeba nic ściągać?

adams502:
Raczej nie wystarczy schylić się pod kierownice z latarką

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej