Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster
Sprzegło hyundai Scoupe
adam2701:
Łapa czyli ta co jest pod skrzynią tam gdzie się odpowietrza sprzęgło ??? a jeśli to docisk to co czeka mnie rozebranie skrzyni ??
adam2701:
Nic się nie przesuwa czyli raczej nie docisk czyli pompka albo siłownik jak sprawdzić pompkę ???
adam2701:
Wczoraj rozebrałem siłownik i chyba jest dobry jak pompuje pedałem to nawet jak wykręcę cała śrubkę od odpowietrzania to nie wali mi mocno jak pompuje czyli co pompka ???
skali1991:
Tak, najprawdopodobniej pompka, sprawdź dokładnie uszczelnienie pompki ( tłoczka ) Miałem ten sam problem w BMW :)
tauzen:
--- Cytat: "adam2701" ---Kurde jechałem dzisiaj i nagle sprzęgła nie ma musiał mnie brat holować co mogło sie stać ????
--- Koniec cytatu ---
witam mam podobny problem jade sobie do pracy che przyspieszyć a tu tylko silnik chodzi auto nie jedzie, sprawdzam na poboczu biegi wskakuja auto nie jedzie napewno cos ze sprzegłem ale wydaje mi sie że sprzegło normalnie chodzi było ciemno 4 rano wiec nie dało sie nic zobaczyć 5 kilometrów musiałem iśc do pracy :-) to od czego zacząć sprawdzanie auta tak jak wyżej napisane wszytsko?jezeli cos sprzegło poszło zacisk czy warto kupic taki cały zestaw http://www.allegro.pl/item744486540_sprzeglo_kpl_valeo_hyundai_s_coupe_1_5_i_90_96r.html ile koszt naprawy montowania itp prosze o rade pomoc pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona