Forum > Matrix / ix20
[ix20] zalety, wady, testy i uwagi ogólne
endriu:
Dzisiaj odebrałem mojego ix20 z serwisu . Jest niebo do ziemi cichutko w aucie nic nie trzeszczy nie skrzypi nie hałasuje a mówię o desce rozdzielczej .
Wkładałem w szpary różne gumki tak jak kiedyś to było opisane na forum ale efekty były marne .
Powiedziano mi jak się spytałem co robili że zdjęli całą deskę rozdzielczą usztywnili ją i poskręcali na nowo efekt na razie jest piorunujący .
Robili takie rzeczy tez w ix35
Usługa robiona w ramach gwarancji . :-D
kri$:
Wg mnie to niedbały montaż w fabrykach KIA i Hyundaia w Czechach i na Słowacji, a mieli wybudować fabrykę w Polsce, to i montaż byłby solidniejszy.
zbyniuw48:
Endriu,
w którym serwisie robiłeś?
Ja dotychczas jeździłem do Auto Watin, ale przestali być ASO Hyundaia i zastanawiam się dokąd teraz jeździć.
endriu:
Byłem u Karlika koło malty .
jack55:
--- Cytat: "zbyniuw48" ---
Ja dotychczas jeździłem do Auto Watin, ale przestali być ASO Hyundaia i zastanawiam się dokąd teraz jeździć.
--- Koniec cytatu ---
Hyundai zamierza stworzyć do 2018 roku zupełnie nową sieć dealerską i wiele ASO w Polsce straci z tego powodu autoryzację ;-)
http://www.hyundai.pl/O_Hyundai/Aktualnosc/Hyundai_otwiera_najwiekszy_w_Europie_salon_sprzedazy_odzwierciedlajacy_nowe_standardy_wizualne_marki/
Nawigacja
[#] Następna strona