Forum > Matrix / ix20

[ix20] zalety, wady, testy i uwagi ogólne

<< < (53/85) > >>

ph71:

--- Cytat: "lukasz.zst" ---
 Będę jechać za granicę moim autem w październiku na narty to dam żywy dowód z serwisu w Asturii o oprogramowaniu , teraz jestem po wymianie uszczelki pod głowica i auto pali 10 L a nie jak było 8,5L .
--- Koniec cytatu ---

Wymiana uszczelki pod głowicą? Wyjątkowego masz pecha z tym swoim ix-em. Jaki masz przebieg?
Co do programu to czekamy... i Ci co mają, a w szczególności Ci co chcieliby mieć  :-)

kri$:
Jestem po wymianie amortyzatorów, prawdę mówiąc nie liczyłem na dużą poprawę, ale powrót z serwisu i jazda specjalnie po nierównościach, spowodowała uśmiech wielkości banana. Zachęcam do odwiedzin serwisu i ponownej radości z jazdy ix20.
Pytałem serwis czy są inne akcje na ix20, ale odpowiedź była jedna, nic o innych akcjach nie wiadomo.

cepcio:
Witam, również jestem po wymianie amortyzatorów. Jest naprawdę bardzo dobrze. Zupełnie inny samochód, inne zawieszenie. Cisza na nierównościach, nic nie tłucze jak wcześniej. Widać, że nowe amortyzatory o innych własnościach wyeliminowały problem.

KoTeK:
Panowie jak to jest z tymi amortyzatorami...... jest jakaś ogólna akcja i będą wzywać czy trzeba samemu drążyć temat.
Może jest gdzieś lista vin samochodów. którym poprawiają "kolana" .

kri$:
Aktualnie jeszcze nie ma listy VIN, trzeba samemu pojechać do serwisu na weryfikacje amortyzatorów, tak jak wcześniej pisałem.

ed. Usunięcie cytatu. Nie cytujemy wypowiedzi, na którą odpowiadamy, jeśli znajduje się ona bezpośrednio nad naszym postem. tekla

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej