Forum > Matrix / ix20

[ix20] zalety, wady, testy i uwagi ogólne

<< < (37/85) > >>

lukasz.zst:
Jest możliwość kupno większego podłokietnika do ix20 , jest w akcesoriach niemieckich
http://www.hyundai.de/pages/modelle/ix20/zubehoer.html

[ Dodano: 2013-07-20, 14:44 ]
Witam

Odebrałem auto
- Wreszcie obszyto mi kierownice porządną skora jest teraz chudsza bardzo fajna w dotyku ( gwarancja)

- Wymieniono caly fotel kierowcy ( jest inny niż po przednio ) sami serwisanci stwierdzili że jest bardzo wygodny teraz
http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=4003

- Wymieniono mi zegary są dużo leprze niz poprzednio z innego plastiku je zrobiono . Wymieniono je w ramach akcji serwisowej . Bo mrugały

- Plastiki naprawiono stwierdzono że śrubka sie odkręciła teraz jest dużo lepiej

- Mam nowe zawieszenie , teraz naprawdę jest komfortowym autem rewelacja . Aż chce sie jeździć autem  

- Będę miał wymieniane opony na inne w ramach gwarancji

Maolma:
Cześć :-) ,

czy komuś może coś gumowatego jakby powytłaczanego zwisało z podwozia ix20?
Cos takiego u mnie się porobiło :evil:, o nic przecież nie zawadziłam, zresztą to zwisa w kilku miejscach,  do jednego farfocla udało się sięgnąć, łatwiutko się urwał, to takie dość cienkie, coś jakby chyba natryśnięte (?), bo jakby nabrało formę pewnych elementów podwozia. Co to kurczę jest :?: , jakieś zabezpieczenie antykorozyjne, czy jakiś inny czort :evil: ?
Podpowiedzcie, proszę :-D

lukasz.zst:
A może jest to roztopiony asfalt a nie wada fabryczna

sense:
Przed chwila sprawdziłem. U mnie też zwisają takie gumowate gluty. Nie wiem co to jest, ale myślę, że może mieć to związek z ostatnimi wysokimi temperaturami.

Maolma:

--- Cytat: "sense" ---U mnie też zwisają takie gumowate gluty. Nie wiem co to jest, ale myślę, że może mieć to związek z ostatnimi wysokimi temperaturami.
--- Koniec cytatu ---

Fajnie, że nie jestem osamotniona, niefajnie, że przytrafiły się te gluty i Tobie.
Mam nadzieję, że nic się więcej w naszych hultajach nie roztopi, jak w Warszawie będzie w czwartek (podobno) 37 stopni. Ale kurczę, czy to im na zdrowiu nie zaszkodzi :?:
Serdecznie pozdrawiam :-)

[ Dodano: 2013-08-08, 21:15 ]

--- Cytat: "sense" ---U mnie też zwisają takie gumowate gluty. Nie wiem co to jest, ale myślę, że może mieć to związek z ostatnimi wysokimi temperaturami.
--- Koniec cytatu ---

Sense, już wiem, widziałam nawet sama na podnośniku. To rzeczywiście zabezpieczenie antykorozyjne, którym pryskają całe podwozie w fabryce. Pod wpływem temperatury odłazi, ale tylko z plastików. Tam gdzie ma zabezpieczać jest O.K - tak stwierdzili fachowcy chyba więc do zmartwienia powodu nie ma.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej