Forum > Matrix / ix20
[ix20] zalety, wady, testy i uwagi ogólne
jack55:
--- Cytat: "albert" --- Przyzwyczailem się i teraz próbuję udowadniać, że tak jest najlepiej. :mrgreen:
Gdybym zamontował go dzisiaj w innym miejscu po miesiącu bym uważał, że właśnie w tym nowym miejscu powinien być. :roll:
--- Koniec cytatu ---
Mam to samo :-D
Ważne ,że w ogóle jest i bardzo się przydaje. ;-) Dostałem czujniki gratis od dealera jak kupowałem swojego ix także nie będę grymasił ;-)
lukasz.zst:
Montując z przodu czujniki parkowania jest to tylko dla wygody , poniewaz stwarza to duże nie bezpieczeństwo . Takie jest moje zdanie
albert:
--- Cytat: "lukasz.zst" ---Montując z przodu czujniki parkowania jest to tylko dla wygody , poniewaz stwarza to duże nie bezpieczeństwo . Takie jest moje zdanie
--- Koniec cytatu ---
Możesz konkretnie napisac, o jakie niebezpieczeństwo chodzi? I do tego jeszcze duże?
lukasz.zst:
Ponieważ jak jest zamontowany z tyłu i widzisz go w lusterku jadać do tyłu patrzysz na lusterko w środku i na boczne. Jak masz zamontowane z przodu ( wyświetlacz ) to tyla patroszysz na boczne lusterka nie na środkowe sitarza to takie zagrożenie że możesz nie zauważyć siedzącego dziecka na ziemi a tak masz trzy lusterka do dyspozycji
albert:
Napisałeś poprzednio czujniki parkowania, a nie wyświetlacz. Teraz sprawa jest jasna.
Nawigacja
[#] Następna strona