Forum > Matrix / ix20
[ix20] zalety, wady, testy i uwagi ogólne
sense:
--- Cytat: "matisaint" ---Ja poczekam jeszcze do poniedziałku. Wczoraj zostało mi obiecane w gorzowskim serwisie, że Panowie podzwonią, popytają i w poniedziałek do mnie zadzwonią, żeby się z samochodem umówić na szukanie stukania. Dam im szanse... może uda się :) Jak mi zrobią to dam cynk to wszyscy przyjadą do Gorzowa naprawiać swoje zawieszenia :) Jestem dobrej myśli i nadziei... dzisiaj zauważyłem, że to pukanie nie pojawia się za każdym razem... raz jest a raz go nie ma nawet na tych samych przeszkodach... jest to taki głuchy, pusty dźwięk... nie metaliczny... no zgłosiłem to wczoraj raz jeszcze i czekam do poniedziałku... jaką dostanę odpowiedź, będę informować na bieżąco :)
--- Koniec cytatu ---
Na PW nie odpowiadasz, to może tu napiszesz czy serwis doszedł do jakiś wniosków?
[ Dodano: 2012-09-15, 21:54 ]
W takim tempie i z takim przepływem informacji nigdy do niczego nie dojdziemy.
ph71:
Coraz chłodniej za oknem...
Koncerty plastików podszybia, tudzież przednich drzwi pasażera na nierównościach naszych dróg czas zacząć :-P
Smar silikonowy, podkładki, częściowy demontaż... nawet zmiana ciśnienia w kołach. Co jeszcze można zrobić w tej materii, żeby problem nie wracał jak bumerang...?
To w kwestii tytułowych wad z mojej strony.
KoTeK:
Ja jeszcze nie posmakowałem zimy w Hultaju. Zobaczymy jak sobie z nią poradzi, a może jak ja sobie poradzę z Hultajem w zimę :mrgreen: .
lukasz.zst:
a mi sie filtr przeciwpyłkowy zapchał przy 15675km a przegląd dopiero za 3 miesiące
Zbyszek:
lukasz.zst, częstotliwość wymiany filtra przeciwpyłkowego nie zależy od czasu użytkowania auta lecz przebiegu oraz warunków, w których eksploatowane jest auto. Marka Hyundai nie ma tu nic do tego. Równie dobrze filtr po przebiegu auta w wys. 15675 km. może zapchać się w Maybachu. Ile Cię ten filtr kosztuje? Ja swoim Hyumobilem przez ostatni rok zrobiłem 8 tys. km. a filtr przeciwpyłkowy wymieniłem 2 razy, ot tak żeby mieć zawsze czysty i jakoś mój budżet na tym nie ucierpiał. Bez urazy ale czytając Twoje posty od początku istnienia "nowego" forum zauważam jedynie krytykę marki a pozytywnych wrażeń żadnych. Może czas zmienić auto?
Nawigacja
[#] Następna strona