Forum > Matrix / ix20

[ix20] zalety, wady, testy i uwagi ogólne

<< < (21/85) > >>

matisaint:
Ja poczekam jeszcze do poniedziałku. Wczoraj zostało mi obiecane w gorzowskim serwisie, że Panowie podzwonią, popytają i w poniedziałek do mnie zadzwonią, żeby się z samochodem umówić na szukanie stukania. Dam im szanse... może uda się :) Jak mi zrobią to dam cynk to wszyscy przyjadą do Gorzowa naprawiać swoje zawieszenia :) Jestem dobrej myśli i nadziei... dzisiaj zauważyłem, że to pukanie nie pojawia się za każdym razem... raz jest a raz go nie ma nawet na tych samych przeszkodach... jest to taki głuchy, pusty dźwięk... nie metaliczny... no zgłosiłem to wczoraj raz jeszcze i czekam do poniedziałku... jaką dostanę odpowiedź, będę informować na bieżąco :)

irekmiecz:
Miłej lektury (w szczególności dla będących przed podjęciem decyzji )  ;-) http://superauto24.se.pl/hyundai-ix20-opinie,107522/

lukasz.zst:
Witam
Siostra kupiła nowego Hyundaia i30CW z 1.6 i po przejechaniu 5 tys.km ma kłopoty z tylim zawieszeniem , tzn skrzypi na każdych wybojach . Serwis twierdzi że nie wie co to jest. Czy ktoś miał ten sam problem w tym modelu

kri$:

--- Cytat: "lukasz.zst" ---Witam
Siostra kupiła nowego Hyundaia i30CW z 1.6 i po przejechaniu 5 tys.km ma kłopoty z tylim zawieszeniem , tzn skrzypi na każdych wybojach . Serwis twierdzi że nie wie co to jest. Czy ktoś miał ten sam problem w tym modelu
--- Koniec cytatu ---

Podobny problem miałem w Hondzie Civic, w serwisie przesmarowali gumowe elementy od sprężyn i pomogło.

lukasz.zst:
Dzięki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej