Autor Wątek: [ix35 EL] nawiew - nie leci powietrze  (Przeczytany 5256 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tomko04

• HKP
  • **
[ix35 EL] nawiew - nie leci powietrze
« dnia: 27 Styczeń 2015, 12:13:57 »
wczoraj zauważyłem, że prawą kratką nawiewną tą przy kierownicy nie leci powietrze..regulacja otwarte-zamknięte nic nie pomogła. Pozostałymi kratkami leci doskonale. Oczywiście nastawiony jest kierunek nawiewu "na twarz". Pozostałe nastawienia działają bez zarzutu.  :-(

Offline Zibi

• Giełda
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Styczeń 2015, 12:17:57 »
nic bym nie czarował tylko do ASO podjechał

Offline enigma

• Giełda
Re: [ix35 EL] nawiew
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Styczeń 2015, 23:15:24 »
Cytat: "tomko04"
wczoraj zauważyłem, że prawą kratką nawiewną tą przy kierownicy nie leci powietrze..regulacja otwarte-zamknięte nic nie pomogła. Pozostałymi kratkami leci doskonale. Oczywiście nastawiony jest kierunek nawiewu "na twarz". Pozostałe nastawienia działają bez zarzutu.  :-(

Kolego miałem to samo w trzech nawiewach. W ASO stwierdzili że to niemożliwe by to się zepsuło ale po 5mc oczekiwania wstawili nowe. Stwierdzili że na miejscu tego nie ma i trzeba sprowadzać.

Offline tomko04

• HKP
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 29 Styczeń 2015, 11:51:51 »
:( dzięki ...
a więc czeka mnie wizyta w ASO..

[ Dodano: 2015-02-11, 13:06 ]
jestem umówiony na jutro do ASO. Mechanik wstępnie obejrzał bez rozbierania i stwierdził, że albo sie coś wyhaczyło albo wyłamało. Zobaczymy jutro jak rozbiorą deskę rozdzielczą i ocenią co i jak..  :lol:

[ Dodano: 2015-02-13, 10:47 ]
już wszystko jasne..coś się wyłamało...na szczęście bez ingerencji człowieka więc obejmuje gwarancja :)
część zamówiona-czas oczekiwania ok.1tyg. Ponoć nie ma ich w kraju i trzeba ściągnąć z daleka.

[ Dodano: 2015-04-24, 17:13 ]
nowa kratka już założona :) czekałem ok.tygodnia. Mechanik potrzebował 15 min na wymianę -poszło błyskawicznie !! Oczywiście wszystko w ramach gwarancji :)