Forum > Lantra

[Lantra J2] Angel eye

<< < (7/10) > >>

KacperooSonata:
jeśli będe montował ksenony to już mam firme która zeszlifuje szkło, wstawi soczewke, zamontuje ksenony, bixenony itd ;] ale jak narazie nie ma kasy na to... listwe led planuje wrzucić do reflektora a tych żarówek nie kupie bo piękne i fajne tylko na zdjęciach... kumpel kupił tą diodową na tył to kiepsko wyglada

jagucio:

--- Cytat: "KacperooSonata" ---jeśli będe montował ksenony to już mam firme która zeszlifuje szkło, wstawi soczewke, zamontuje ksenony, bixenony itd ;] ale jak narazie nie ma kasy na to..
--- Koniec cytatu ---

A ile oni liczą za taka operacje??? ;-)

KacperooSonata:
wysylka klosza + żarniki na własny koszt (i soczewka jezeli ktos chce wstawic) wstawienie z polerką szkła 180zł od lampy

spicia:
znalazłem na necie fotki lantry z takimi lampami wyglądają na orginalne tylko gdzie je kupić ?
http://www.cardomain.com/ride/2839442

Kaluzny15:
Nie źle wygląda ta Elantra/Lantra bądź jak ją tam nazywają Avante z tymi lampami. Bym takie kupił żeby w dobrej cenie były i dało by rade ściągnąć je do Polski. Ale mi się wydaje że mogą to być samoróby. Ostatnio próbuje się uporać ze zeszlifowaniem tych ryfli w lampie i ciężko mi to idzie. Ale takie lampy jak w tej zielonej landrynie to wypas.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej