Forum > Tucson JM

[Tucson] Silniki 113km i 140 km różnice.

<< < (2/7) > >>

spry:

--- Cytat: "Brt" ---Nie jeździłem 113, więc nie mam porównania. W 140 denerwujący jest pierwszy bieg, strasznie krótki(przynajmniej dla mnie).
...
--- Koniec cytatu ---

Dziwi mnie Twoje zdanie  :shock: .Świadomie wybrałeś auto pseudo terenowe.Nawet łatwe jazdy terenowe wymagają małych predkości,nie ma reduktora  wiec jedynka MUSI być krótka ,ale i tak nawet nałatwy teren jest za szybka.Trzeba było kupić Sorento-ma reduktor.Poza tyk ,kto tobie broni jechać techniką :2-4-6.Jak tak czasem robię  :-P

bartekzg:
w jakich samochodach są stosowane te silniki ? oczywiście poza tucsonem

Arni71:
Ja mam Santka z silnikiem 113KM i ku mojemu zaskoczeniu daje radę, na trasie z wyprzedzaniem - bez szaleństw - nie mam problemów, trudne warunki drogowe również spoko, mam świadomość że nie jest to typowa terenówka i też tak traktuję Santka - nie przeginam - bo też nie mam potrzeby. Wystarczy mi że wyciąga mnie  z zasp śnieżnych pod blokiem :) a i sąsiedzi korzystają :)

Brt:

--- Cytat: "bartekzg" ---w jakich samochodach są stosowane te silniki ?
--- Koniec cytatu ---

Tucson, Santa Fe, Elantra, Sonata, Trajet, chyba tyle....

gacus2004:

--- Cytat: "bartekzg" ---w jakich samochodach są stosowane te silniki ? oczywiście poza tucsonem
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze rodzinkę samochodów KIA bym zaliczył Ceed,Sportage,Magentis,Cerato,Carens.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej