Forum > Tucson JM
[Tucson] Silniki 113km i 140 km różnice.
Bociek:
Czy kolega Spry może się odnieść do powyższych postów bo już chyba dość długo czekamy wszyscy :)
wald:
Nie wiem co kolega spry, ja tych silników na pewno nie robiłem, a ludzie piszą , że są takie
" Ju¿ sam wybór jednostek napêdowych jest wyj¹tkowy. W gamie silników benzynowych znajduje siê silnik
V6 o pojemnoœci 2.7 litra i mocy 129 kW (175KM) oraz czterocylindrowa jednostka o pojemnoœci 2.0 i mocy 104 kW (141KM)
z systemem zmiennych faz rozrz¹du CVVT. Dla mi³oœników silników Diesela przewidziano jednostkê CRDi o pojemnoœci 2-litrów
wyposa¿on¹ w turbosprê¿arkê o zmiennej geometrii VGT i mocy 103 kW (140KM). Jednostka Diesla wspó³pracuje z 6 biegow¹
skrzynia manualn¹ natomiast jednostki benzynowe s¹ wyposa¿one w skrzynie 5 biegowe, dostêpna jest tez skrzynia
automatyczna dla wersji V6 4WD oraz dla CRDi 2WD." No i co powiecie, to jest z katalogu hyndaia.
[ Dodano: 2012-03-19, 21:38 ]
Odpowiadając na pytanie: 27 km
spry:
--- Cytat: "Bociek" ---Czy kolega Spry może się odnieść do powyższych postów bo już chyba dość długo czekamy wszyscy :)
--- Koniec cytatu ---
oczywiście mogę:
ale proszę o konkretne pytania,
bo nie wiem do czego mam się odnieść-
tylko zakres :Tucson i Santa Fe
nie wiem wszystkiego ,ale
odpowiem rzetelnie bez lejwody.
nie wiem:mówię :nie wiem
rjtucson:
A co to za silnik 100kW (136KM) to to samo co 140KM?
wasia:
Przepraszam ze tak krótko i wprost ale piszę z telefonu a sprawa jest pilna. Czy dwumas do silnika 150 km jest taki sam jak ten do silnika 140 km? Pozdrawiam Waldek
Nawigacja
[#] Następna strona