Forum > Accent
Bezpieczenstwo i Funkcjonalnosc Accenta
Vex:
--- Cytat: "marcusSE" ---
Vex teleskopy zamienilem na Kayaby
--- Koniec cytatu ---
Standartowe gazowe Kayaby to bardzo przyjemne amortyzatory. Jakie sprezyny zakladales ?
marcusSE:
Vex dokladnie gazowki Kayaby ktore zalozylem (mam nawet gdzies ich nr seryjny) sa o niebo lepsze od standartowych co do sprezyn to przyznaje ze zostawilem te co byly (mial wczesniej wymieniane na Eibachy ) Niestety moj Accencik wymaga sporo pracy aby doprowadzic go do stanu jaki mi sie marzy czy sie uda niewiem :-/
hultay:
--- Cytat: "Vex" ---
--- Cytat: "marcusSE" ---
Vex teleskopy zamienilem na Kayaby
--- Koniec cytatu ---
Standartowe gazowe Kayaby to bardzo przyjemne amortyzatory. Jakie sprezyny zakladales ?
--- Koniec cytatu ---
Ja również założyłem do swojego Hyundaia Kayaby (Excel-G czy coś w tym stylu). Spisują się naprawdę nieźle w komplecie ze standardowymi sprężynami. Autko jest dość twarde, ale nadal wygodne.
Co do bezpieczeństwa - uważam, że auto ma stosunkowo słabe hamulce (do tego wersja bez ABS). Trochę pomogła zmiana gumek na szersze.
Funkcjonalność - gdzie stawiacie kubek z Maca :)??
Pozdrawiam,
marcusSE:
Najlepiej wozic wode itp w butelce :D ,niestety nie ma faktycznie czegos tak przydatnego jak uchwyt na napoje :cry: ja chce zamontowac go w miejsce popielniczki (nie pale to nie jest mi potrzebna) taki wysowany uchwyt ,chyba cos podobnego ma Elantra
chris.fm:
Ja na szczęście podstawkę na napoje mam. pożyteczna rzecz. brakuje mi jedynie podłokietnika z przodu
Nawigacja
[#] Następna strona