Forum > Accent
Dobór felg
kml:
--- Cytat: "e-gen" ---(...)niezupełnie ;)
po prostu stare kółka były zbyt niebezpieczne :o
--- Koniec cytatu ---
Ale pomyśl: mialeś jedne z niewielu opon, które żyją 300k km bez śladu zużycia <hahaha>
IgoReCzeK:
Witam. No i po problemie, zakup sfinalizowany i teraz trochę pojeździsz zanim przyjdzie kolejny pomysł na zmianę kółek. ;-) Pozdrawiam Igor.
szumi:
Witam, nosze się z zamiarem zakupu felg 15" na gumie 195/50 już nawet dzwoniłem i nagle przypomniałem sobie ,że nie mam wspomagania :evil: :evil: aktualnie jeżdze na 175/70/13 no i kierownica chodzi "średnio" tzn. da się jeździć ale jak chodzi o parkowanie to czasem potrafi dokuczać , no i boje się , że po wstawieniu 15-stek na 195 będzie dużo gorzej , może ktoś z was jeździ na takich kołach bez wspomagania to prosiłbym o opinie dodam , że chodzi o accent I. z góry dzięki.pozdrawiam
Kris_DG:
Podobnie jak kolega wyzej nosze sie z zamiarem zakupu alu 15inch z oponami 195/50.
Powiedzcie mi czy taki zestaw nie bedzie mi nigdzie obcierał (Accent sedan II) martwie sie zwlaszcza o tylna oś.
Dodam ze chce rownoczesnie posadzic auto o 35mm czy takie sprezyny nie powieksza mi dodatkowo problemu z ocieraniem ? pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedzi
kml:
Kris_DG, wpisz w google toyo tire calculator czy jakoś tak - to Ci policzy średnice. Zmierz średnice obecnego i bedziesz miał jakie takie pojecie o prześwicie.
Nawigacja
[#] Następna strona