Forum > i30 FD

Jakich żarówek H7 używacie w i30

<< < (20/36) > >>

gzrybol:
Raczej nie będzie to dobrze świecić. Ale wrzuć jakiej fotki jak zamontujesz. Lepiej było zainwestować w https://pl.aliexpress.com/item/WLJH-2x-80W-24v-12v-1200-Lumen-H7-Led-Lamp-Bulb-with-Projector-Len-Car-Driving/32747181637.html?s=p
Zastanawiałem się nad LED za H7 ale nadal jest bardzo mało info na ten temat na necie.

srbastek:
Znalezione na yt:
//www.youtube.com/watch?v=pdL2jyvIxnY

gzrybol:
Hej Widziałem ten filmik. Jednak nie ma nigdzie porównania na żywo. Na drodze - jedna lampa np H7 halogen a druga LEd, HID. Albo HID, LEd. Miałem ochotę na takie porównanie ale szkoda mi kasy i z czasem trochę cienko. Bardzo mnie interesuje jak  LED-y świecą w porównaniu do HID-ów. Teraz mam zestaw 55W HID i jest on dużo lepszy niż 35W. Światła jest więcej i przy 6000k jest ono białe a nie lekko niebieskie jak było przy 35W.

piopo:
rymar71 kup moduł miękkiego startu z aukcji. taniej nie znajdziesz. Już wader11 w poście #46 podał rozwiązanie problemu. Ja również go stosuję od prawie dwóch lat i nie mam absolutnie żadnych problemów z "krótkim okresem życia żarówek".

bobekos:
Czy masz na myśli tą najlepszą ofertę...? ja też ostatnio się zastanawiałem nad tym przekaźnikiem, może ktoś jeszcze doda coś od siebie... :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej