Forum > i30 FD
Jakich żarówek H7 używacie w i30
bobekos:
Napiszesz coś więcej, jaki model tych z Tesco? :)
rymar71:
--- Cytat: "apikus" ---Ja też zamówiłem. Porównamy :-)
Czytałem, że nie nadają się do zwykłych reflektorów, tylko do soczewek.
Zobaczymy w praktyce.
--- Koniec cytatu ---
Jaki wypadł u Ciebie koszt? U mnie 37.78$ (152.89 pln) za komplet dwie sztuki i 1.77$ ( 14.33 pln) za dwa komplety,czyli cztery sztuki. W PL mają ponad 150% bicie !!!
arekjaw:
Jak wymienic Zarowki postojowe w i30 ? :?:
apikus:
--- Cytat: "rymar71" ---Jaki wypadł u Ciebie koszt?
--- Koniec cytatu ---
Ja płaciłem 23,36 EUR.
wader11:
W moim z racji tego że robię 25000km rocznie problem przepalających się H7 zawsze mnie irytował :) . Testowałem sporo żarówek i najdłużej świeciły Osram UltraLife - ok roku i dwóch trzech miesięcy. Wymieniłem je nawet na tej 3 letniej gwarancji na inne - bez żadnych problemów.
Ostatnio wsadziłem Osram Night Breaker ale spaliły sie po 2 miesiącach ... A myślałem, że po tylu latach w starszym aucie , spadki napięci i się nie będą palić... Niestety palą się. Nie pomaga włączanie na ustawieniu na światła dzienne...
Ostatnio zakupiłem :
http://www.quasarelectronics.pl/files/PLIKI/Modu%C5%82y%20specjalne/H7-LL_KK_PL_140314_AK.pdf
I jak na razie nowa paczka Osram Nightbreaker dalej świeci .... Jak się spali to napiszę.
Nie wiem na ile moduł ten pomoże - na razie jest lepiej niż było. A wkładam lepsze żarówki bo jeżdżę przeważnie po nieoświetlonych drogach....
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona