Forum > Accent
Podświetlenie zegarka...
Gordinho:
Mam zegarek na rękę, ale ja nienawidzę jak samochód jest wyposażony w jakąś funkcję a nie mogę jej w pełni wykorzystać :evil:
Gordinho:
--- Cytat: "soviet100" ---Któryś z kabli nie pamiętam który .
--- Koniec cytatu ---
Tyle to akurat wiem, możesz się jakoś dowiedzieć który ?
kml:
--- Cytat: "Gordinho" ---Mam zegarek na rękę, ale ja nienawidzę jak samochód jest wyposażony w jakąś funkcję a nie mogę jej w pełni wykorzystać :evil:
--- Koniec cytatu ---
Chcesz wykorzystać coś co nie było przewidziane ;) BTW: czy tego nie można w kompie przestawić w sterowniku?
soviet100:
Tamte kable są podpisane więc problemu nie powinno być .
Gordinho:
Ok, problem rozwiązałem przy okazji wymiany podświetlenia w konsoli. Mianowicie gdyby kogoś interesował mój pomysł, to proszę bardzo ;) :
Jeśli wyciągniemy zegarek i popatrzymy na niego od tyłu zo zauważymy miejsce gdzie wpinamy wiązkę z kablami. Jest ona opisana i wygląda tak
E(-) B(+)
-- --
-- --
TAIL(+) IGN(+)
Jeśli chcemy aby podświetlenie nie przygasało, wystarczy odłączyć z wiązki kabel wchodzący w miejsce TAIL(+). Natomiast osobim które dużo jeżdżą w nocy proponuję po prostu w pewnym miejscu w wiązce przeciąć ten kabel i poprowadzić gdzieś bliżej siebie wyłącznik tak, aby można na życzenie zmniejszyć podświetlenie zegarka tak, żeby nie raziło podczas jazdy ;)
Pozdrawiam ;)
Nawigacja
[#] Następna strona