Forum > Accent

Żarówki w zegarach - Accent '00

<< < (15/23) > >>

k7s5a2:
Bodajże temat był o żarówkach w zegarach.
Moje zdanie na ten temat jest takie:
- LED ~ Białe. Niebieskie i czerwone męczą w nocy strasznie.
- Żarówki - Żółte, lub pomarańczowo-żółte. Sam mam takie lekko pomarańczowe i jest kolor jest bardzo przyjemny dla oczka. Do tego błękitne lub białe wskazówki i jesteśmy w niebie.
Pozwoliłem sobie małe porównanie zaprezentować ...

Oceną która kolorystyka bardziej odpowiada pozostawiam wam.

kml:
k7s5a2, a jak zrobić bursztynowe podświetlenie i niebieskie wskazówki? To na samym dole jest REWELACYJNE! Na taki zestaw to bym sie chyba zdecydował :) Strasznie mi się podoba :0

Gordinho:
kml, obawiam się że w naszych samochodach będzie problem ze zmianą podświetlenia wskazówek, będzie duuuużo do przerabiania. Takie moje zdanie ;)

kml:

--- Cytat: "Gordinho" ---kml, obawiam się że w naszych samochodach będzie problem ze zmianą podświetlenia wskazówek, będzie duuuużo do przerabiania. Takie moje zdanie ;)
--- Koniec cytatu ---

No wiem, ale pogadać zawsze można ;D Uwazam, że ten zestaw kolorów jest po prostu IDEALNY.

marcusSE:
Obawiam sie ze Gordinho ma racje :cry: zmiana koloru wskazowki wymaga zamontowania osobnego podswietlenia a to jest juz napewno o wiele trudniejsze do zrobienia (z drugiej strony nic nie jest niemozliwe ) :idea: jak widac na fotkach jest sporo osob ktore zmieniaja (zegary nie Hyundaia ale idea ta sama ) http://img404.imageshack.us/gal.php?g=60204719.jpg

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej