Forum > Accent

Żarówki w zegarach - Accent '00

<< < (13/23) > >>

kml:

--- Cytat: "soviet100" ---No można ja tam nie widzę różnicy a muszę mieć filtr stożkowy a poza tym wy tego nie rozumiecie bo tutaj inaczej się patrzy na tuning
--- Koniec cytatu ---

BUAHAHHAHAHA oplułem monitor!!!

soviet100:
No jak się plujesz to idź do jakieś poradi laryngologicznej może pomogą . <lol2> <lol2>

Mike82:

--- Cytat: "soviet100" ---No można ja tam nie widzę różnicy a muszę mieć filtr stożkowy a poza tym wy tego nie rozumiecie bo tutaj inaczej się patrzy na tuning .
--- Koniec cytatu ---

Soviet, Mały Książę z książki Antoine’a de Saint-Exupery’ego mawiał: "najważniejsze jest niewidoczne dla oczu" :) Nie sztuka zrobić auto z 5 spojlerami, które udaje sportowy wóz a połowa rzeczy nie działa i na prostej wciąga go seicento. Sztuką jest mieć sprawny i zadbany samochód (to jest podstawa podstaw), który to co najlepsze... pokazuje dopiero gdy zaczynasz nim jechać :)

marcusSE:
soviet100 czego to niby mozna nierozumiec w sprawie tkzw tuningu, zapewniam Cie ze w krajach cywilizowanych jak francja ,niemcy czy szwecja itp (nie wylaczajac polski) ludziom ktozy modyfikuja swoje auta przyswieca podobny cel.Popierwsze modyfikowanie auta ma na celu poprawienie jego bezpieczenstwa,osiagow,konfortu jazdy itp oczywiscie tyczy sie to aut ktore sa eksploatowane na codzien a chyba Twoj accent do tej grupy nalezy ja rowniez lubie popatrzec na fajnie zrobione autka na wystawach czy zlotach ale to zupelnie co innego szykowac auto na wystawe a do codziennego urzytku,wiec czego jak okresliles"wy nie rozumiecie" czy w irlandi tuning polega na tym co przedstawiasz jezeli tak to masz 100% racji mozna tego niezrozumiec ,i jescze ta polska flaga <stop>
pozatym moze lepiej temat przeniesc na dzial tuningu a tu niezasmiecac tego watku <co?>

kml:

--- Cytat: "soviet100" ---No jak się plujesz to idź do jakieś poradi laryngologicznej może pomogą . <lol2> <lol2>
--- Koniec cytatu ---

Zdajesz sobię sprawę z tego, że sie kompromitujesz co i rusz?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej