Forum > Accent
Żarówki w zegarach - Accent '00
marcusSE:
soviet100nie ma takiej mozliwosci aby zwykle zarowki dawaly takie efekt jak led ok rozumiem ze mozna probowac uzyskac podobny efekt a znam specow od tjuningu <lol2> co malowali sobie zaroweczki albo nakladali jakies kolorowe gumeczki no i faktycznie swiecilo inaczej ale co to ma wspolnego z swiatlem dajacym przez diody led to jak ktos kto zaklada lotke do poloneza i twierdzi ze to prawie jak formula,pozatym jak juz tu bylo nap jezeli spelni sie odpowiednie warunki led ma o wiele dluzsza zywotnosc pozatym nie jest pradorzerna i ladnie swieci.
marcusSE:
soviet100 ja rowniez posiadalem motocykle i nadal jestem ich wielkim fanem ale mi niestety czasami przydazaly sie awarie typu przepalonej zarowki :-D i zapewniam Cie ze nie tylko mnie.
kml:
marcusSE, soviet jest po prostu wyjątkowy :)
soviet100:
No ba a tak serio mówiąc zastosowałem żarówki bo tutaj Diod LED nawet nie dostanę i bardzo ciekawy efekt którego się nie spodziewałem przyznam się szczerze .
Ps poradziłem sobie w końcu z check engine raz na zawsze .
Wyjąłem żaróweczkę bo to się świecić będzie ciągle bo nie mam przepływomierza a taka jazda w nocy bo głównie w nocy jeżdżę to przeszkadza .
kml:
--- Cytuj ---Ps poradziłem sobie w końcu z check engine raz na zawsze .
Wyjąłem żaróweczkę bo to się świecić będzie ciągle bo nie mam przepływomierza a taka jazda w nocy bo głównie w nocy jeżdżę to przeszkadza
--- Koniec cytatu ---
zajebisty sposób.
Nawigacja
[#] Następna strona