Forum > Accent

Żarówki w zegarach - Accent '00

<< < (2/23) > >>

Zbyszek:
kml, dzięki za wstawkę linka ;-) mam zamiar zabrać się niebawem za oświetlenie konsoli...

Gordinho:
Ja również dziękuję, przepaliła się kontrolka klimatyzacji więc też trzeba będzie wymienić ;)

kml:
Zbyszek, Gordinho, tylko najpierw trzeba zmierzyć szerokość podstawki bo są różne wymiary. Też musze u siebie to zrobić a nie chce mi się jak cholera bo trzeba całą konsole rozpiąć i wyjać :/

chris.fm:
jak myślicie jakie najlepiej pasuje oświetlenie zegarów. patrzyłem na ta aukcję na allegro co kolega wyżej zapodał linka. może białe stożkowe? albo zielone.
CZY Trudno się wymienia takie żarówki w zegarach? wystarczy odkręcić 2 śruby i wyciągnąć całe pudło z zegarami czy może trzeba jeszcze odkręcać to "pudło"? Może też sobie zmienie bo to blade żółte juz mnie drażni.

kml:
chris.fm, pamiętaj że jak zapodasz mocny kolor to będziesz mieć tęczowe doznania w nocy. Podświetlenie jest bardzo blade w accencie ale za to totalnie NIE męczy w nocy. IMO niebieski VW jest dla mnie za mocne aż razi tym bardziej jak nie można tego ściemnić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej