Forum > Accent
Żarówki w zegarach - Accent '00
kml:
marcusSE, o gustach się nie dyskutuje ale w tym wypadku... no i jeszcze polska flaga na drzwiach....
BTW: linki działają. Jakich diód użyłeś?
soviet100:
Tylko że szyby robiłem sobie za 20 euro bo normalnie kosztuje to 350 euro więc nie będę tyle wydawał wlew paliwa racja muszę przykleić a na spoilerze stopu nie ma tylko też to muszę do porządku doprowadzić .
Polska flaga żeby było wiadomo kto jedzie :D
kml:
soviet100, weź postaraj się i zrób to DOKŁADNIE to od razu będzie inaczej wyglądać. Folie bylo samemu przykleić bo na taki odpier...l to szkoda było dać 20 E
Na 3 stop naklej folie odblaskową drogową czerwoną i to będzie to moze mialo sens albo starannie zamaluj.
marcusSE:
kml prawde mowiac nie pamietam dokladnego symbolu tych led pamietam ze byly wtedy 2 rodzaje tych zielonych ale sporo roznily sie odcieniem swiecenia (no i przyznaje ze tez byly to gotowce ) na marginesie jak robicie zdjecia w nocy aby ladnie wygladalo te moje fotki katastrofa cos ustawiacie w aparacie ?
kml:
marcusSE, ja ustawilem czułość na 400 i bardzo długi czas naswietlania. Aparat postawiłem na kierownicy i starałem się nie ruszać.
Czy ktoś wie gdzie w WARSZAWIE można kupić takie diody na miejscu? Poproszę o SPRAWDZONE namiary bo że gdzieś koło GUSu to wiem :)
Nawigacja
[#] Następna strona