Forum > Accent

Żarówki w zegarach - Accent '00

<< < (6/23) > >>

kml:
Gordinho, http://tiny.pl/hhm99 Chcesz zdjęcia w oryginale czy w innym kolorze bo jak oryginał to MOŻE sie zwlokę i Ci zrobie nawet teraz :)

marcusSE, ale mi się PRZEPALIŁO albo rozłączyło cos i nie mam teraz podświetlenia w ogóle ;( i dlatego zamierzam z tym walczyć - tutaj nie chodzi o kwestie tjuninkowe ;P

Gordinho:
Wiesz co, jest to na prawdę obojętne, nawet nie musi to być teraz już dzisiaj, natomiast chcę to robić jutro w południe i chciałbym wiedzieć jak finalnie powinny te zegary wyglądać a jeśli nie masz samochodu w garażu to jutro przed południem nie zrobisz fotki podświetlenia z oczywistych powodów xD Jeśli to dla Ciebie nie jest problem to możesz zrobić Twoje ale wystarczą też jakiekolwiek fotki podświetlenia jeśli takimi dysponujesz, niekoniecznie z Twojego samochodu ;)

kml:
Gordinho, mam zdjęcia. Odezwij się do mnie na PW to Ci wyśle i wrzucisz na imageshack etc bo ja konta nie ma :)

Gordinho:
Właśnie teraz dotarła do mnie jedna rzecz, po przeczytaniu podanych przez kml linków przypomniało mi się że napięcie w samochodzie waha się i nie wynosi ciągle 12V. Czy w związku z tym te diody które kupiłem do zegarów mogą się przepalić bez wlutowanego rezystora czy jest jakieś prawdopodobieństwo że mają go wbudowany fabrycznie? Bo na Allegro parę takich widziałem (były całe przeźroczyste natomiast moje mają białe podstawki...)

kml:
Gordinho, te co ja linkowałem to sprzedawcy twierdzą, ze rezystor jest od razu tam. Jezeli masz diody luzem to szlag je trafi momentalnie - sprawdzone...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej