Forum > Accent

Żarówki w zegarach - Accent '00

<< < (5/23) > >>

kml:
marcusSE, ja nie mam ani narzędzi ani cierpliwości do tego ;) Wole wsadzić gotowca. Żeby jeszcze sie dało magicznie zmienić zarówki w nawiewach bez bebeszenia tego wszystkiego... ech...

Gordinho:
Kml, nie ma problemu z fotkami. Jeśli to ma komuś pomóc to nie ma problemu. Natomiast jeśli chodzi o wymianę podświetlenia konsoli to za niedługo mnie też czeka wyjęcie panelu ze względu na to że muszę porządnie wmontować ramkę radia no i też wymiana jednej żarówki. Z tego co się orientowałem to nie powinno to być trudne, cała konsola na zatrzaskach i tylko na dole pod regulacją obiegu 2 śrubki. Zobaczymy jak jutro będzie z czasem, niewykluczone że też będę to robił jutro bo to jedyny dzień kiedy mam czas żeby przy tym pogrzebać... Gdyby doszło do tej pięknej chwili to również porobię jakieś foty i będzie można skręcić kolejnego manuala ;)

kml:
Gordinho, do wymiany radia raczej nie musisz bebeszyć całej konsoli - zdjęcia masz u mnie. Problem jest wtedy jak sie zaczyna rozpinanie nawiewów etc i tak już trzeba uważać i pilnować wszystkiego bo jezeli zgienia zatrzask do linki to koniec.

Generalnie jest jest to trudne ale żmudne i pracochłonne a do tego w bardzo niewygodnej pozycji się z tym wszystkim walczy :(

Gordinho:

--- Cytat: "kml" ---zdjęcia masz u mnie
--- Koniec cytatu ---

Czyli gdzie? Bo jakoś nie umie do tego dojść ;p

Czekam na zdjęcia podświetlenia zegarów od kogoś innego, chciałbym wiedzieć jak powinno to wyglądać ;P

marcusSE:
kmlz podswietlenia nawiewow sie wyleczylem mialem tak kiedys w clio, teraz bardziej zalezy mi na doprowadzeniu mojego accenta do super stanu technicznego(a nawet jak sie uda to lepiej niz fabrycznie :) ) moze dla tego ze obecnie to autko ma dla mnie wartosc sentymentalna. Pozdrawiam i postaram sie na jutro wkleic fotke tych zielonych zegarow.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej