Forum > Accent
Żarówki w zegarach - Accent '00
ociec:
Sklepy z częściami dla elektroników - tam maja takie małe żaróweczki za grosze dosłownie :)
kml:
chris.fm, to jest taka żarówka jak do reszty przycisków OIDP. Poszukaj tego tematu, hasło "R3 MINI"
chris.fm:
Dzieki za odpowiedzi. zastanawiam się czy dostane die od strony dużego schowka do przycisku awaryjnego i pozostałych bez odkręcania panelu. Może da się tam ręke wsunąć i wypchać przyciski.
PS.
[/code]
Taką mam żaróweczkę w przycisku od tylniej wycieraczki. podstawę ma prostokątną z miękkiej gumy. to chyba nie jest r3 mini.
doman76:
chris.fm, nie dostaniesz sie, najlprosciej wyszarpać radio i wtedy powinno sie udać. W razie czego masz 2 śrubki przy uchwycie na napoje, zatrzaski dookoła + 2 cięgna do odczepienia(pod kierownicą i pod dużym schowkiem)
Gordinho:
--- Cytat: "chris.fm" ---Taką mam żaróweczkę w przycisku od tylniej wycieraczki. podstawę ma prostokątną z miękkiej gumy. to chyba nie jest r3 mini.
--- Koniec cytatu ---
No nie jest to R3 mini, ale nawet gdyby to i tak nie dostaniesz takiej żarówki z podstawką... Najlepsze rozwiązanie to z prostokątnej podstawki "odwinąć" te wąsy, wyjąć żarówkę i pójść do elektronicznego sklepu. Tam dostaniesz taką żaróweczkę na 12V za około 30gr. Wkładasz w podstawkę, zawijasz wąsy i śmiga ;). Poza tym co do podświetlenia, podświetlona jest tylko skala regulacji położenia świateł oraz środkowa pozycja z tylnej wycieraczki. Oraz co jest dla mnie dziwne, w momencie gdy odłączyłem w światłach kabelki do silniczków regulacji świateł, podświetlenie również zniknęło. Może to też być powodem tego, że od początku nie było podświetlenia, może po prostu masz odłączone silniczki... Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona