Forum > Accent
cb radio
chris.fm:
CB stało się popularne w polsce i złodziejaszki wiedza ewentualnie co brać. Alany nie nalężą do radyjek z wyższej półki i złodziej takiego nie ruszy. Ale jak trafi na Presidenta za 7 stówek to się skusi. Bardziej sie obawiaj o antene. to najczęściej trafia do kieszeni innych. Na pewno masz na magnesik. Z tym tez nie bedzie problemu. Ale czasami jak jestem w nieciekawym miejscu rzucam na CB jakęs czapke albo szalik i git.
Ja swoje radyjko przykręciłem na 1 wkręta, wkręcając go w konsole środkową (po środku tej gumowej podstawki pod popielniczką). do radia miałem taką metalową ramkę do umocowania radyjka. Ty kolego wogóle miałeś takie coś w zestawie. patrzyłem na kilka tych alanów 109 na allegro i widze że nigdzie nie ma tej metalowej podstawki.
Mniej wiecej tak wyglada: http://www.allegro.pl/item675978498_cb_radio_midland_alan_102_sirio_ml145.html. Fota numer 2.
Jesli nie masz to troche kicha.
Miromat:
Mam tą ramkę do mocowania. Ale nie chciałbym robić dziur w plastikach.
soviet100:
Ja dałem swoją tak i wg mnie najlepiej i najszybciej ją można ściągnąć na noc i bez wiercenia dziur :
Miromat:
Rozmawiamy o mocowaniu radia a nie anteny. A swoją drogą ciekawy pomysł na zamocowanie anteny. Tylko co na to policja? U nas na pewno od razu by powiedzieli, że rejestracja nieczytelna. I w najlepszym razie mandacik.
soviet100:
U mnie się w ogóle nie czepiają poza tym u nas tablice możesz mieć jakie Ci się podoba nawet różowe to nie polska :P
Nawigacja
[#] Następna strona