Forum > Tucson JM
Tucson zalety i wady tego modelu
Marek Podlaskie:
Witam.Nowy temat zalozoney zeby sie dowiedziec czegos wiecej na temat Tucsona.Nie ma zbyt duzo informacji na temat tego auta ,wiec z pewnoscia kazdy ma cos do dodania w tym temacie.Pozdrawiam Marek :-)
Marek Podlaskie:
Ludzie czy macie cos do powiedzenia na temat Tucsona.Te forum umiera smiercia naturalna.Help
makako:
Tucson dla mnie jest super żadnych wad zero problemów mam go już 8 miesięcy zrobione 17 tys. km nigdy mnie nie zawiódł i na śniegu i na deszczu 150KM w 4 osoby idzie jak burza 160km/h - jedyna wada o ile to wada to mały bagażnik no ale mi on jest potrzebny 2 razy do roku i tak zakładam boxa na dach za tydzień lece nim z rodzinką na Chorwację 1500km , to po powrocie dam zanć jak się sprawował ale jestem pewien że to dla niego pestka
Marek Podlaskie:
Super ze odpisales .Moze cos sie ruszy w tym temacie i kazdy cos napisze jak sie Tucson sprawuje.Teraz wakacje wiec moze mniej ludzi na forum.Pozdrawiam i napisz jak sie autko spisywalo w trasie na Chorwacje.Pozdrawiam Marek :-)
jacki31:
Też mam Tucsona od 8-misięcy i przejechane 11tys.km. Jak narazie bez problemów. Miszkam na wsi, więc jeżdżę dużo po słabych drogach i spisuje się bardzo dobrze, zwłaszcza zimą(4WD). Zawiszenie nie jest twarde jak w innych suv-ach, co dla mnie jest zaletą. Jest bardzo zwrotny i widoczność we wszystkich kierunkach jest znakomita. Bagażnik po wyjęciu rolety robi się już niemały. Na pochwałę zasługuje też silnik CRDi. Ciągnie ochoczo nizależnie od obciążenia, także z przczepą. Ja jestem z Tucsona zadowolony, oby tak dalej się spisywał.
Nawigacja
[#] Następna strona