Forum > Accent
Filtr kabinowy
Cien:
--- Cytat: "adams502" ---Niestety zauważyłem, że filtr zmniejsza przepływ powietrza i przez to para wolniej schodzi z szyb. Myślę nad czymś lepszym.
--- Koniec cytatu ---
Dobrze kombinujesz - załatw tą klimę para raz dwa schodzi (wraz temperaturą) :D
adams502:
Ok. Pomyliłem Ciebie z innym użytkownikiem.
Problem filtru rozwiązałem dzięki dziewczynie :lol: Między konsolą środkową, a wentylatorem jest rękaw przez który przepływa powietrze ok 30 cm (można go wyciągnąć). Do rękawa włożyłem podkolanówkę (tą lepszą, dokładniej nie opiszę wiem, że coś na s...) jest tkana z bardzo cienkiej nitki dzięki czemu jest bardzo przewiewna i dobrze zatrzymuje nieczystości. Po założeniu i włączeniu nawiewu nie zauważyłem różnicy :-)
Cien:
--- Cytat: "adams502" ---Ok. Pomyliłem Ciebie z innym użytkownikiem.
Problem filtru rozwiązałem dzięki dziewczynie :lol: Między konsolą środkową, a wentylatorem jest rękaw przez który przepływa powietrze ok 30 cm (można go wyciągnąć). Do rękawa włożyłem podkolanówkę (tą lepszą, dokładniej nie opiszę wiem, że coś na s...) jest tkana z bardzo cienkiej nitki dzięki czemu jest bardzo przewiewna i dobrze zatrzymuje nieczystości. Po założeniu i włączeniu nawiewu nie zauważyłem różnicy :-)
--- Koniec cytatu ---
Dobrze dobrany filtr (ktorego teraz nie ma - a planuje u siebie ) nie powinien byc odczuwalny dla ukladu :)
Ale poszukam czegos innego niz podkolanowke - ale kazda metoda jest ok jesli dziala :D
adams502:
Możesz zawsze poszukać bo accenty które mają filtr kabinowy różnią się tylko tym plastikowym rękawem o którym pisałem. Więc kwestia wymiany to 2 min. Tylko, że ja nigdzie go nie mogę znaleźć.
Cien:
--- Cytat: "adams502" ---Możesz zawsze poszukać bo accenty które mają filtr kabinowy różnią się tylko tym plastikowym rękawem o którym pisałem. Więc kwestia wymiany to 2 min. Tylko, że ja nigdzie go nie mogę znaleźć.
--- Koniec cytatu ---
Od ktorego rocznika mialy ten plastik ?
Nawigacja
[#] Następna strona