Forum > i40 VF

[i40 VF] czy jest możliwość wgrania j. polskiego ?

(1/4) > >>

CRB_Hyundai:
Witam

Czy ktoś orientuje się, czy jest możliwość wgrania w i40 sfotu z j. polskim tak aby wszystkie komunikaty mogły być wyświetlane w tym właśnie języku?

Trochę to dziwne, gdy sprzedaje się samochód za ponad 100 000 zł bez wersji językowej lokalnego rynku.

Pozdrawiam

bandyta:
nie wiem jak u ciebie ale bedac w Angli zakupilem autko i normalnie zmienilem sobie na jezyk polski, jest jedyny minus poniewaz wszystkie komendy glosowe tylko po angielsku. Nawet navi po polsku gada

CRB_Hyundai:
U mnie buetooth można ustawić na j. ang i j. polski ale z pośród bodaj 10 języków do obsługi wyświetlanych komunikatów (stan paliwa itd) nie ma j. pol a jest np. rosyjski.
Dziwne, samochód sprzedawany w PL nie ma kilku dodatkowych KB oprogramowania w j. pol :(

DvH:
Prawdopodobnie masz starszą wersję softu (poniżej 6.8H). Wystarczy, że ściągniesz ze strony www.navigation.com/hyundai właściwy dla Twojego modelu samochodu "software update" i wgrasz go po USB z pendriva i w nowej wersji (już po skończeniu aktualizacji softu ) będziesz mógł wybrać w ustawieniach język polski.

sopel0188:
Witam kupiłem i40 z 2011 roku i nie mam menu w j.polskim można to zrobić samemu?  Jakiś opis jak się to robi?  Zmiana softu pomoże ?  Jak wgrać aktualne mapy i skąd prac ? Pozdrowienia i dzięki za odpowiedz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej