Forum > Lantra

Montaż klimatyzacji - możliwy ?

(1/2) > >>

Joshi:
Witam! Mam Lantrę J2 w kombiaku, opcja bogata, ale brakuje mi klimy. Przykładowo, jeśli zakupię z innej, takiej samej potrzebne części, czy jest wtedy możliwość zamontowania klimy w moim autku? No i jakie właściwie elementy trzeba zakupić, cenowo jak to może wyjść? Czy w ogóle jest sens? Pozdrawiam!

cezary46:

--- Cytat: "Joshi" ---Witam! Mam Lantrę J2 w kombiaku, opcja bogata, ale brakuje mi klimy. Przykładowo, jeśli zakupię z innej, takiej samej potrzebne części, czy jest wtedy możliwość zamontowania klimy w moim autku? No i jakie właściwie elementy trzeba zakupić, cenowo jak to może wyjść? Czy w ogóle jest sens? Pozdrawiam!
--- Koniec cytatu ---

Możliwy.Trzeba zakupić wszystkie elementy wchodzące w skład klimatyzacji.

azahiel:

--- Cytat: "Joshi" ---Witam! Mam Lantrę J2 w kombiaku, opcja bogata, ale brakuje mi klimy. Przykładowo, jeśli zakupię z innej, takiej samej potrzebne części, czy jest wtedy możliwość zamontowania klimy w moim autku? No i jakie właściwie elementy trzeba zakupić, cenowo jak to może wyjść? Czy w ogóle jest sens? Pozdrawiam!
--- Koniec cytatu ---

Tak oczywiście że można , prościej ci będzie jak sam piszesz z zakupionego innego autka tej samej marki, części będziesz miał wszystkie -więc naprawdę nie ma problemu ,tylko pozostaje szukać zakład który ci to zabuduje,pozdrawiam życzę zimnego powiewu . :evil:

Joshi:
Ok, za jakiś czas zacznę poszukiwania odpowiedniego egzemplarza na szrotach, itd i zaczniemy zabawę :)

BartBartez:

--- Cytat: "Joshi" ---za jakiś czas zacznę poszukiwania odpowiedniego egzemplarza na szrotach
--- Koniec cytatu ---

Tylko nie angola bo nie wszystkie części pasują.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej