Forum > Accent
zagłówki tylnej kanapy
RHO:
Jakoś zaliczyłem diagnostykę w zeszłym tygodniu, ale diagnosta robi problemy z powodu braku zagłówków na tylnej kanapie . W Polsce obowiązują od 96 r. a ja mam auto sprowadzone i w Unii jeszcze takich wymogów w tym czasie nie było.(mam tylko profilowane w oparciu kanapy). Mierzy odległość od siedzenia do szczytu tego niby zagłówka i ma tam być 80 cm. (a jest 70 cm). Oglądałem wiele accentów I, i wszędzie widzę kanapę jak u mnie.
1. Czy macie również problemy z tymi zagłówkami na diagnostyce?
2. Czy jest sens szukania oparcia kanapy z zagłówkami i czy będzie pasować z nowszych modeli?
Zbyszek:
powiem jedno: jedź do innej stacji
kml:
--- Cytuj ---powiem jedno: jedź do innej stacji
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie tak. Trafileś jakiegoś jeb**ego diagnostę i tyle. Kolo pewnie chciał 50 zeta w rękę dostać :-/
RHO:
Lubię mieć wszystko w porządku w samochodzie, przynajmniej w kwestii bezpieczeństwa dlatego wybrałem tą stację, bo badania robią naprawdę solidnie, ale z tymi zagłówkami to sprawę odbieram tylko jako jako idiotyczny wymóg w przepisach. Pozostaje rzeczywiście robić unik szukając" mniej przepisowego " diagnosty.
BartBartez:
Jakie zagłówki z tyłu? Pogło gościa. Gdybym w Coupe miał zagłówki to pewnie przez dach by wystawały :mrgreen:
Nawigacja
[#] Następna strona