Autor Wątek: dodatki do i30  (Przeczytany 9172 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

iwanicki_sylwes

• Gość
dodatki do i30
« dnia: 24 Czerwiec 2009, 23:11:09 »
witam witam ma pytanie zna ktoś może jakąś stronę internetowa lub sklep (warszawa i okolice) z dodatkami ( tuning wizualny, wnętrze ) do i30 żeby trochę dodać charakteru naszym samochodzikom

na allegro znalazłem tylko spojler i nakładki na progi a fajne felgi mozna sobie wybrac na stronie http://www.alcar.pl/21144_PL.61CF3ABd2cb38fe87d929863865834734946f6c0

gummi.cezar

• Gość
dodatki do i30
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Czerwiec 2009, 08:53:27 »
A po koreańsku może być ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.doctc.com/bemarket/shop/index.php?pageurl=page_goodslist&part_code=126114000&carname=hyun_28#

To tak na marginesie, pooglądać można. Choć koledzy z i30forum.pl weszli w kontakt z tym sklepem i negocjowali zbiorowy zakup etui do kluczyków( http://i30forum.pl/viewtopic.php?f=3&t=246&p=3505&hilit=etui#p3505 )

iwanicki_sylwes

• Gość
dodatki do i30
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Czerwiec 2009, 19:06:04 »
dzięki za stronkę

pozdrawjam

Kuba

• Gość
Kabel do iPoda
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Czerwiec 2009, 09:59:25 »
Witam,

poszukuje sklepu, gdzie mógłbym kupić kabel do iPoda.

Proszę o jakąś podpowiedź.

Carexpert

• Gość
dodatki do i30
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Listopad 2009, 00:06:24 »
Powiem tak Hyundai ma NAJGORSZE jakie do tej pory spotkalem podejscie do doposarzania samochodow. Sa marki gdzie z ich logiem mozesz miec smoczek dla dzieci czy poranne tosty (Suzuki) nie mowiac juz o spinkach do krawatow akcesoriach spojlerach itp. Tu nie ma nic. Po wielu deptanich serwisu dostalem broszurke w ktorej w zasadzie nie ma nic. Inni producenci maja wiecej na podrecznym magazynie niz tu w katalogu! Do tego inni producenci dodatkow cos nasza marke tez omijaja. Nie wiem czemu na takim doposarzaniu i tuningu niekiedy wlasciciele zostawiali wartosc nowego auta ( w samochodach terenowych rury wyciagarki zawieszenia snokery itp)

sopel

• Gość
dodatki do i30
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Listopad 2009, 20:33:38 »
spojler przeciez jest w akcesoriach.

Carexpert

• Gość
dodatki do i30
« Odpowiedź #6 dnia: 11 Listopad 2009, 22:24:46 »
No wiem i to w zasadzie wszystko czyli totalna lipa!
Chcecie zobaczyc jak wygladaja akcesoria w innych markach?
http://www.suzuki.pl/car/akcesoria.php
I co wy na to?

speedmaster

• Gość
dodatki do i30
« Odpowiedź #7 dnia: 12 Listopad 2009, 10:49:02 »
Cytat: "Carexpert"

I co wy na to?

nic :>

bo kto przy zdrowych zmysłach będzie felgi czy inne akcesoria kupował w ASO i przepłacał :roll: ja czekam na koniec gwarancji i uderzam do MsDesign :>

Carexpert

• Gość
dodatki do i30
« Odpowiedź #8 dnia: 12 Listopad 2009, 21:29:57 »
Wiadomo ze felg nie kupujemy w ASO choc ja mam od nich. Natomias chodzi tu o inne akcesoria jak chocby DVD nakladki na progi spojlery nawigacje tv itp. Niestety Hyundai nic nie ma do zaoferowania.

Brt85

• Gość
dodatki do i30
« Odpowiedź #9 dnia: 12 Listopad 2009, 21:36:28 »
Z tego co wiem, jest pakiet "sportowy" do i30 zawierający właśnie progi, spojler itp. Nawet fajnie to wygląda... Co do reszty, typu DVD, nawigacja itp. to chyba lepiej dowiedzieć się o samą deskę centralną z wycięciem 2DIN i wstawić co już komu się podoba.
A jak już robić, to chyba lepiej pójść za radą Speeda i kupić cały pakiet z MSDesign czy Tomato A&P.

Hants

• Gość
dodatki do i30
« Odpowiedź #10 dnia: 12 Listopad 2009, 21:48:03 »
Obejrzalem kilka katalogow Suzuki i.. czy ja wiem? Auto ma dobrze jezdzic, byc czyste, ciche i ekonomiczne, a te wszystkie bajery typu krople na lusterkach - nic w tym pieknego: taki troche kiczowaty WT. Jak juz naprawde musisz byc oryginalny i masz na to pieniadze - to zamow sobie zderzak ala transformers. Mysle, ze juz za 800 zl mozesz miec cos unikatowego.
Tylko po co?

Carexpert

• Gość
dodatki do i30
« Odpowiedź #11 dnia: 12 Listopad 2009, 21:51:45 »
No do 30 jeszcze cos jest a do CW nie ma nic. Radio firmowe jest na tyle fajne ze nie chce go zmieniac. Chcialbym jakies DVD na stale najlepiej chowane zamontowane w schowku na desce ale w ASO wala w prenta ze nie ma czegos takiego a wiem ze w innych krajach byly takie wersje wiec na 100% mozna by zamowic. Sporo dodatkow maja koreanczycy ale to drugi koniec swiata do tego trzeba umiec czytac i pisac jak i mowic tymi ich krzaczkami by cos zamowic. Tam znalazlem super centrum multimedialne wlasnie w tym schowku. 7 calowy ekran z tv kamera cofania nawigacja odtwarzaczem filmow nawet z internetem. Wszystko w dotykowym panelu w zabudowie. Niestety nie chowany ale moze by sie cos wymyslilo. Dodatkow jest tam pelno i nawet nie drogie w przeliczeniu tylko jak to zamowic i ile za przesylke przez caly kontynent?!

Brt85

• Gość
dodatki do i30
« Odpowiedź #12 dnia: 12 Listopad 2009, 23:10:23 »
Carexpert, myślę, że jak podrzucisz kilka linków z interesującymi cię rzeczami, to łatwiej będzie ci pomóc.
Co do zamawiania z Korei, to raczej nie powinno być trudne. Kwestja dogadania się ze sprzedawcą. Myślę, że mail po angielsku załatwiłby sprawę.

Carexpert

• Gość
dodatki do i30
« Odpowiedź #13 dnia: 12 Listopad 2009, 23:16:21 »