Forum > i30 FD
dodatki do i30
Hants:
Obejrzalem kilka katalogow Suzuki i.. czy ja wiem? Auto ma dobrze jezdzic, byc czyste, ciche i ekonomiczne, a te wszystkie bajery typu krople na lusterkach - nic w tym pieknego: taki troche kiczowaty WT. Jak juz naprawde musisz byc oryginalny i masz na to pieniadze - to zamow sobie zderzak ala transformers. Mysle, ze juz za 800 zl mozesz miec cos unikatowego.
Tylko po co?
Carexpert:
No do 30 jeszcze cos jest a do CW nie ma nic. Radio firmowe jest na tyle fajne ze nie chce go zmieniac. Chcialbym jakies DVD na stale najlepiej chowane zamontowane w schowku na desce ale w ASO wala w prenta ze nie ma czegos takiego a wiem ze w innych krajach byly takie wersje wiec na 100% mozna by zamowic. Sporo dodatkow maja koreanczycy ale to drugi koniec swiata do tego trzeba umiec czytac i pisac jak i mowic tymi ich krzaczkami by cos zamowic. Tam znalazlem super centrum multimedialne wlasnie w tym schowku. 7 calowy ekran z tv kamera cofania nawigacja odtwarzaczem filmow nawet z internetem. Wszystko w dotykowym panelu w zabudowie. Niestety nie chowany ale moze by sie cos wymyslilo. Dodatkow jest tam pelno i nawet nie drogie w przeliczeniu tylko jak to zamowic i ile za przesylke przez caly kontynent?!
Brt85:
Carexpert, myślę, że jak podrzucisz kilka linków z interesującymi cię rzeczami, to łatwiej będzie ci pomóc.
Co do zamawiania z Korei, to raczej nie powinno być trudne. Kwestja dogadania się ze sprzedawcą. Myślę, że mail po angielsku załatwiłby sprawę.
Carexpert:
Naprzyklad takie cos http://www.doctc.com/bemarket/shop/index.php?pageurl=page_goodsdetail&uid=24630&part_code=174001004
Nawigacja