Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Czujniki parkowania

<< < (6/12) > >>

balldome:
Czy montował ktoś sam czujniki parkowania z tylu? Pytam, ponieważ sam planuje założyć i chce wiedzieć czy trzeba pół auta w środku rozebrać, czy da się jakoś poprowadzić kable bez dużego demontażu.
Jeśli ktoś montował, lub widział jak się montuje w ix35, to proszę o krótką informacje jak to wygląda.

Robik:
montowalem w tychach w firmie proaudio trwalo to sporo czasu jakies 4h calkowity koszt montazu czujnikow z wyswietlaczem 579zl firma amervox moge polecic jestem zadowolony.
Samemu sporo zachodu i rozbierania plastikow jak dla mnie strata czasu lepiej doplacic za profesjonalny montaz

balldome:
Ja do mechaników jeżdżę tylko w ostateczności, jak nie mam jakiegoś sprzętu, albo trzeba coś z kanału zrobić.
Wole poświecić nawet cały dzień, ale samemu zrobić coś w aucie :) dlatego zbieram wskazówki

gregori:

--- Cytat: "kicek83" ---Koledzy a czy ktoś montował w swoim ixie czujniki z przodu?? Chciałbym dowiedzieć się jak to wygląda i jak kosztowo u mnie w ASO chcą 700zł za czarne za kolor 900zł(piszczące) a za takie co na ekraniku będzie pokazywać 1100zł. Chyba trochę przesadzone ceny??
--- Koniec cytatu ---

W ASO w Pile wołają za czujniki z przodu do wersji Comfort kolor lakieru - czarny, 800zł (sam buzzer), 1000zł czujniki z wyświetlaczem montowanym na podszybiu. Jak sprawdza się ten z wyświetlaczem? Warto dokładać? Posiada ktoś fotkę jak to wygląda?

Dzióbel:
Również jestem zainteresowany montażem czujników z przodu. Mi zaproponowano cenę 1tyś za czujniki lakierowane pod kolor zderzaka.
Byłem strasznie napalony, ale jak usłyszałem cenę, to lekka przesada.
W mojej ocenie rozsądna cena to max 600zł,
Widzę, że niektórym zaproponowano niższą cenę od mojej.
Czy w ogóle sprawdzają się te czujniki na przodzie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej