Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Montaż lamp poliftingowych w wersji przez liftem I
automaniak30:
Do wloozg.Mozesz mi podac nazwe tego modulu i symbol,cene bo nie chce mi sie otworzyć ta strona Blad
Brt:
Marcus72, wloozg - dodajcie screeny z aukcji. Inaczej polecą ostrzeżenia!!
automaniak30:
a co to jest?
[ Dodano: 2015-12-03, 12:05 ]
Dzieki Wloog,to jest ten modul za 25 zl?
Napisz mi prosze jak tobie zrobia to autko to czy wszystko dziala i jak ten modul podlaczyli .Dzieki bardzo
Marcus72:
--- Cytat: Marcus72 ---Auto dzisiaj to prawie same mini komputery :roll: , wystarczy niewiele poknocic i juz gotowe. Rozumiem ze autem jezdziles troche, bo po odlaczeniu akumulatora i ponownym podlaczeniu niektore sterowniki przeprowadzaja samodiagnostyke tzn. po przejechaniu odpowiedniego dystansu ( od kilkuset metrow do kilkuset km)" ucza "sie stylu jazdy kierowcy.
Podejrzewam ze problem jest w module i bedziesz potrzebowal : http://allegro.pl/modul-wylaczajacy-swiatla-dzienne-hyundai-ix35-i5792597662.html
"Teraz podlaczyli mi bez tego modulu i swieci przod i tyl,a w co podlaczyc ten modol?"
to tyl tez robiles?
screen
--- Koniec cytatu ---
automaniak30:
Dzieki Marcus 72 za pomoc ale nie wiem ktory wybrac.Dzis odebralem auto od mechanika.Powiedzial ze przeciscil wszystko i powinno byc ok. Jade i nic sie nie zapala i bez modulu hi hi.
[ Dodano: 2015-12-04, 00:04 ]
Pali sie przod i tyl.Ledy zapalaja sie z gornymi postojowkami tylko w trybie postojowek,a reszta swieci sie normalnie czyli na zero i auto swiatla mijania i gorne postojowki i tyl oczywiscie.Przy wlaczeniu postojowek pala mi sie tez ledy dol i gora i tyl oczywiscie.
[ Dodano: 2015-12-04, 00:06 ]
Wiec nie wiem czy mam tak zostawic wydalem juz na elektryka + mechanika ktory mi ta wade choinki usunol 450 zl,i ciagle nie mam pewnosci czy wszystko dobrze i nie jestem w pelni zadowolony i czy ten modul kupic
[ Dodano: 2015-12-04, 00:08 ]
wiec musze krecic pokretlem nic mi sie w automacie nie zapala czyli ledy nie przelaczaja sie w mijania i na odwrot.Kasa wydana i polowiczna radosc.
Nawigacja
[#] Następna strona